Filmele și serialele cu William Allen Young

  • William Allen Young

    William Allen Young

    70 de ani
    Data nașterii: 24.01.1954
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • Code Black (2015)

    Cod negru

    Scenariul: Michael Seitzman
    49 3
    8.0
  • District 9 (2009)

    Cu 30 de ani în urmă, extratereștrii au luat contact cu omenirea. Aceștia erau naufragiați pe Pământ. Pe măsură ce națiunile lumii întârzie să ajungă la un conses cu privire la soarta noilor oaspeți, răbdarea extratereștrilor începe să se termine.

    Regia: Neill Blomkamp
    52 8
    7.9
  • Fear X (2003)

    Obsesia

    Pentru ca sotia este omorata intr-un accident, Harry nu-si mai gaseste linistea. Obsedat de cele intamplate, el vizioneaza la nesfarsit zecile de ore de inregistrari de pe casetele video ale camerelor de supraveghere. Cine este ucigasul?

    Regia: Nicolas Winding Refn
    2 0
    6.0
  • Lock Up (1989)

    După gratii

    Cu 6 luni inainte de a fi eliberat, Leone e transferat la o alta inchisoare. Directorul, Drumgoole, e hotarat sa-i faca viata imposibila. Ar face orice pentru a-l "ajuta" pe Leone sa calce stramb, pentru a-i asigura apoi o sedere definitivă acolo.

    Regia: John Flynn
    38 1
    6.4
  • Jagged Edge (1985)

    Lama zimțată

    " Un magnat este acuzat de uciderea sotiei sale, iar avocata care il apara nu este convinsa de nevinovatia lui si cu toate acestea se indragosteste nebuneste de el. Adevarul se spulbera datorita acestei combinatii care oscileaza intre thriller si...

    Regia: Richard Marquand
    10 0
    6.5
  • A Soldier's Story (1984)

    Povestea unui soldat

    Sosit, in 1944, in Lousiana – unde actioneaza membri KKK – sa ancheteze circumstantele mortii unui gradat negru, capitanul Davenport, si el de culoare, se loveste de ostilitatea albilor. Filmul este o adaptare a piesei omonime de Charles Fuller,...

    Regia: Norman Jewison
    13 0
    7.2
  • The Day After (1983)

    Ziua de dupa

    Acest film prezintă efectele unui holocaust nuclear devastator asupra unui mic orășel din Kansas. Bombardamentul nuclear este consecința unui război ficitv dintre NATO și statele Pactului de la Varșovia.

    Regia: Nicholas Meyer
    28 1
    7.0