Filmele cu William Hickey

  • William Hickey

    William Hickey

    Data nașterii: 19.09.1927
    Decedat: 29.06.1997 (69 de ani)
  • Forget Paris (1995)

    Să uiți Parisul

    Mickey Gordon (Billy Crystal) este un arbitru de baschet, care trebuie sa-si inmormanteze tatal la Paris, potrivit ultimei sale dorinte. In timpul calatoriei, trupul defunctului sau tata se rataceste

    Regia: Billy Crystal
    2 0
    6.5
  • The Nightmare Before Christmas (1993)

    Coșmarul dinainte de Crăciun

    Plecând din orașul Halloween, Regele Dovleac dă, din greșală, peste intrarea în orașul Crăciunului și este atât de impresionat încât hotărăște să-l răpească pe Moș Crăciun și să împartă darurile în locul acestuia.

    Regia: Henry Selick
    34 2
    7.9
  • The Runestone (1991)

    Piatra magică

    O piatra cu rune este descoperita in Pennsylvania. Mai multi arheologi sunt gata sa o studieze, printre care si Martin Almquist. Insa dupa ce se apropie de piatra, Martin incepe sa aiba un comportament bizar, care nu trece neobservat de prietenii...

    Regia: Willard Carroll
    0 0
    4.8
  • Mob Boss (1990)

    Regia: Fred Olen Ray
    1 0
    4.9
  • My Blue Heaven (1990)

    Aproape liber

    Dupa ce este inclus in programul protectie a martorilor, fostul mafiot Vinnie trebuie sa atraga cat mai putin atentia. Agentul federal pus sa il supravegheze, Barney, va avea insa mult de lucru incercand sa-l tina la adapost de bucluc pe Vinnie.

    Regia: Herbert Ross
    13 1
    6.2
  • Puppet Master (1989)

    Creatorul de papusi Andre Toulon decopera intr-o zi o formula veche egipteana prin care poate da viata papusilor lui. Nazistii afla ca Toulon stie aceasta formula si il obliga sa le-o destainuie. Constient de ce s-ar intampla daca secretul ajunge...

    Regia: David Schmoeller
    4 0
    5.5
  • Pink Cadillac (1989)

    Cadillac-ul roz

    Vanatorul de recompense Tommy Nowak a fost insarcinat sa il prinda pe Roy McGuinn. Numai ca sotia lui Roy ii marturiseste ca acesta a fugit impreuna cu copilul lor... Tommy se decide sa o ajute pe aceasta si sa ii aduca copilul inapoi.

    Regia: Buddy Van Horn
    8 1
    5.3
  • Sea of Love (1989)

    Când dragostea ucide

    Un criminal in serie, cel mai probabil o femeie, pare sa-si aleaga victimele din ziare, de la anunturile matrimoniale, dupa care le ucide in timp ce asculta vechea melodie "Sea of Love".

    Regia: Harold Becker
    24 1
    6.8
  • The Name of the Rose (1986)

    Numele trandafirului

    După moartea misterioasă a unui călugăr dintr-o mănăstire izolată, în interiorul acesteia, din teama, ignoranța și prejudecățile anului 1327 ia naștere zvonul că sfârșitul lumii se apropie.

    Regia: Jean-Jacques Annaud
    42 0
    7.7
  • Prizzi's Honor (1985)

    Onoarea familiei Prizzi

    Doi asasini profesionisti se indragostesc, pentru ca apoi sa descopere ca au fost angajati sa se ucida reciproc.

    Regia: John Huston
    Oscar-uri:
    33 3
    6.7
  • Mikey and Nicky (1976)

    Mickey și Nicky

    Ascuns într-un hotel ieftin, Nick suferă de durerile provocate de un ulcer și este convins că mafiotul local îl vrea mort. El îl cheamă pe Mikey, prietenul său din copilărie, dar când acesta vine, nu il lasa să intre: starile sale alternează.

    Regia: Elaine May
    6 0
    7.4