Filmele cu William Lee Scott

  • William Lee Scott

    William Lee Scott

    50 de ani
    Data nașterii: 06.07.1973
    Locul nașterii: Hudson, New York, U.S.
  • Beautiful Dreamer (2011)

    Un vis frumos

    Dupa o copilarie impreuna, Claire si Joe Kelly sunt proaspat casatoriti in momentul in care la inceputul celui de al doilea razboi mondial Joe, pilot de B-24, este inrolat. Intr-una dintre lupte avionul pe care il pilota este doborat, Joe este dat...

    Regia: Terri Farley-Teruel
    1 0
    6.0
  • Nine Dead (2009)

    Comunicarea este cheia supraviețuirii pentru 9 străini care au fost răpiți. Unul dintre ei va muri la fiecare 10 minute dacă nu descoperă motivul pentru care au fost răpiți. Cine va supraviețui acestui test?

    Regia: Chris Shadley
    4 0
    5.4
  • Farm House (2008)

    Regia: George Bessudo
    1 0
    5.5
  • The Butterfly Effect (2004)

    Efectul fluturelui

    Evan a pierdut fragmente esențiale ale existenței lui. Copilăria i-a fost marcată de întâmplări înfiorătoare pe care nu și le poate aminti. Nu i-a rămas decât fantoma unor amintiri pierdute și a vieților irosite ale apropiaților.

    Regia: Eric Bress, J. Mackye Gruber
    55 4
    7.6
  • Identity (2003)

    Identitate

    In urma unei furtuni groaznice si a unui accident pe autostrada, un grup de 10 straini care nu se cunosc ajung din intamplare la un hotel. Prinsi in acest loc, află un secret ingrozitor ce are legatura cu ei.

    Regia: James Mangold
    37 4
    7.3
  • Pearl Harbor (2001)

    Într-o dimineață liniștită de duminică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forțelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi a aruncat SUA în plin război, schimbând cursul istoriei.

    Regia: Michael Bay
    Oscar-uri:
    117 3
    6.2
  • Gone in 60 Seconds (2000)

    Dispărut în 60 de secunde

    Randall (Nicolas Cage) isi abandonase cu mult timp in urma viata de delicvent, dar dupa vizita unui "vechi" prieten, descopera ca nu are alta alegere decat sa se intoarca la ceea ce facea cel mai bine -furtul masinilor.

    Regia: Dominic Sena
    46 3
    6.5
  • October Sky (1999)

    Racheta lui Homer

    Film inspirat dintr-un caz real. Anii '57, orașul minier Coalwood. Fiul unui miner, Homer, un copil destinat mineritului, are alte gânduri, de când a aflat că s-a lansat primul satelit artificial al Pământului. El vrea să construiască o rachetă!

    Regia: Joe Johnston
    12 0
    7.8
  • The Opposite of Sex (1998)

    Nu numai sex

    O fata de saisprezece ani pleaca de acasa pentru a-si vizita fratele homosexual si ajunge sa fuga si de acolo, pornind spre Los Angeles cu iubitul acestuia.

    Regia: Don Roos
    5 2
    6.4