Filmele și serialele cu William Petersen

  • William Petersen

    William Petersen

    71 de ani
    Data nașterii: 21.02.1953
    Locul nașterii: Evanston, Illinois, USA
  • Detachment (2011)

    Indiferență

    "Detachment" este o cronică de trei săptămâni din viețile a câtorva profesori de liceu, administratori și elevi, văzută prin ochii unui profesor suplinitor, Henry Barthes. Henry se perindă din școală în școală, împărtășind moduri de cunoaștere,...

    Regia: Tony Kaye
    14 1
    7.7
  • The Contender (2000)

    Persona non grata

    Un film captivant cu si despre culisele politicii, nu neaparat politic. Inainte de a fi numita vice-presedinte, o femeie senator trebuie sa raspunda unei intrebari extrem de incomode: a participat sau nu la o orgie sexuala in anii studentiei?...

    Regia: Rod Lurie
    13 4
    6.9
  • The Skulls (2000)

    Societatea secretă

    Toby este acceptat în grupul secret si exclusivist al Universitãtii Yale. Cel mai bun prieten al sãu este ucis cand este prins dînd târcoale locului de întâlnire al acestui grup, iar Toby îsi dã seama ca acolo se întâmplã lucruri ciudate.

    Regia: Rob Cohen
    10 2
    5.6
  • CSI: Crime Scene Investigation (2000)

    CSI: Criminaliștii

    Scenariul: Anthony E. Zuiker
    53 3
    7.7
  • The Rat Pack (1998)

    Intre anii '50 – '60, Frank Sinatra a fost capul unei bande scandaloase, „Rat Pack". El, impreuna cu Dean Martin și alții lucrau si cantau impreuna. Filmul portretizeaza relatia lor dar si cu clanul Kennedy, Marilyn Monroe, Sam Giancano, FBI.

    Regia: Rob Cohen
    3 0
    6.6
  • 12 Angry Men (1997)

    12 oameni fuioși

    Filmul prezinta povestea celor 12 jurati ce trebuie sa hotarasca soarta unui tanar acuzat care si-a ucis tatal cu sange rece. Sunt prezentate motivele mai mult sau mai putin corecte care stabilesc viata unui om si modul in care defectele umane pot...

    Regia: William Friedkin
    7 0
    7.8
  • Fear (1996)

    Frică

    Inocenta adolescenta de 16 ani, Nicole (Reese Witherspoon) se indragosteste de atragatorul si puternicul David (Mark Walhlberg) fara sa stie ca acesta este de fapt un psihopat care o vrea pe Nicole numai pentru el pentru totdeauna.

    Regia: James Foley
    13 2
    6.2
  • Return to Lonesome Dove (1993)

    Întoarcerea la Lonesome Dove

    2 0
    7.2
  • Young Guns II (1990)

    Tinerii pistolari

    Billy The Kid si banda lui sunt urmariti de reprezentantii legii. La un moment dat, doi dintre tovarasii lui sunt prinsi, iar el trebuie sa-i salveze. Scapa cu totii si o pornesc spre sud, spre Mexic.

    Regia: Geoff Murphy
    22 0
    6.5
  • Cousins (1989)

    Verii

    Larry si Maria sunt veri indepartati. Sotia lui Larry si sotul Mariei sunt amanti. Neplacutul adevar despre tradarea „jumatatilor” lor ii va determina pe cei doi veri sa se apropie, apoi sa se indragosteasca unul de altul.

    Regia: Joel Schumacher
    5 0
    6.3
  • Manhunter (1986)

    Vânătorul de oameni

    Un agent special FBI incearca sa prinda un criminal in serie care pare sa-si aleaga victimele la intamplare.

    Regia: Michael Mann
    24 2
    7.2
  • To Live and Die in L.A. (1985)

    Viață și moarte în L.A.

    Agentul secret Richard Chance este decis sa se razbune pe Eric Masters (Willem Dafoe), un fost politist, cel care i-a omorat partenerul. El este atat de hotarat sa mearga pana la capat pe acest drum, incat face din asta scopul vietii sale.

    Regia: William Friedkin
    10 3
    7.3