Filmele și serialele cu William Shatner

 • William Shatner

  William Shatner

  90 de ani
  Data nașterii: 22.03.1931
  Locul nașterii: Montreal, Quebec, Canada
 • Scenariul: Frank Spotnitz, Smita Bhide
  0 0
  6.5
 • Regia: Rick Morales
  10 4
  6.2
 • A Christmas Horror Story (2015)

  Crăciunul groazei

  Filmul ne prezinta o poveste diferita despre Mos Craciun. De fapt urmarim mai multe povesti care au elemente comune. In film apare un demon, o fiinta supranaturala care pedepseste de Craciun persoanele care au fost rele.

  Regia: Brett Sullivan, Grant Harvey, Steven Hoban
  2 2
  5.8
 • Regia: Joel Gallen
  5 0
  7.7
 • $#*! My Dad Says (2010)

  Prostiile pe care le indruga tatal meu

  Ed este un barbat de 72 de ani, care a fost casatorit de trei ori si are doi fii: Henry si Vince. Ed are opinii despre oricine si orice, pe care si le exprima pe un ton categoric, autoritar. Asta nu constituie insa o problema pana in momentul cand...

  Scenariul: David Kohan, Max Mutchnick, Justin Halpern
  1 0
  6.3
 • The Wild (2006)

  În sălbăticie

  O gasca ciudata de animale de la Gradina Zoologica din New York - printre care un leu, o girafa, o anaconda, un urs koala si o veverita - descopera ce jungla poate fi orasul atunci cand pleaca intr-o misiune de salvare.

  Regia: Steve 'Spaz' Williams
  3 0
  5.2
 • Over the Hedge (2006)

  Peste tufiș

  Ratonul calator si maestru al inselatoriei, RJ (Bruce Willis) soseste intr-o padure de langa un oras din Midwest, incantat de minunatiile pe care traiul alaturi de oameni le poate aduce animalelor flamande.

  Regia: Karey Kirkpatrick, Tim Johnson
  23 1
  6.7
 • Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous (2005)

  Miss Agent Secret 2: Înarmată și seducătoare

  Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous, este continuarea succesului Miss Congeniality din 2001. Sandra Bullock revine in rolul agentei FBI mai

  Regia: John Pasquin
  33 0
  5.1
 • Boston Legal (2004)

  Avocatul Alan Shore, fost angajat al Young, Berluti & Frutt, se muta la unul dintre cele mai puternice barouri de pe piata, specializat in cazuri civile. Cu putin ajutor din partea prietenului si, in acelasi timp, a mentorului sau Denny Crane,...

  Scenariul: David E. Kelley
  27 1
  8.4
 • A Carol Christmas (2003)

  Craciunul lui Carol

  Carol, realizatoarea unui show de televiziune de mare succes, este capabila de orice pentru a obtine cote maxime de audienta. Totul pana in preajma Craciunului, cand este vizitata de 3 spirite hotarate sa-i arate ca nu se afla pe drumul cel bun.

  Regia: Matthew Irmas
  3 0
  5.1
 • American Psycho II: All American Girl (2002)

  Psihoza americană 2

  Evenimentele se petrec la cativa ani de la moartea lui Patrick Bateman, al carui spirit dainuie inca in mintea unei victime care i-a supravietuit. Este vorba de Rachael Newman, acum studenta motivata de un singur gand: sa vaneze criminali in serie.

  Regia: Morgan J. Freeman
  2 0
  3.8
 • Osmosis Jones (2001)

  O comedie traznita in care o celulă albă (cu vocea lui Chris Rock) are misunea de a găsi şi anihila un virus fatal (Laurence Fishburne). Acţiunea se petrece în corpul lui Frank (Bill Murray), timp în care ceasul biologic ticăie în defavoarea lui.

  Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
  7 0
  6.3
 • Miss Congeniality (2000)

  Miss agent secret

  Concursul Miss Statele Unite, gazda frumusetii americane în ultimii cincizeci de ani, a primit o amenintare de la criminalul poreclit “Citizen”. F.B.I.-ul are acum sansa de a-l aresta. Planul este sa aducă în concurs una din agentele lor.

  Regia: Donald Petrie
  35 2
  6.3
 • Star Trek III: The Search for Spock (1996)

  Star Trek III: În căutarea lui Spock

  Amiralul Kirk l-a învins pe Khan, iar planeta Genesis a fost creată, dar totul e în zadar. Spock e mort, iar McCoy înnebuneşte în mod inexplicabil. Apoi o vizită surpriză a lui Sarek, tatăl lui Spock, oferă o revelaţie uluitoare.

  Regia: Leonard Nimoy
  32 1
  6.7
 • Star Trek (1996)

  Star Trek Seria originală

  În sec. XXIII Terra face parte din Federația Unită a Planetelor - o alianță de lumi civilizate care a format Flota Stelară ce are menirea de a-și îndrepta navele către ultima frontieră a spațiului în căutarea de noi forme de viață și noi civilizații.

  Scenariul: Gene Roddenberry
  14 1
  8.3