Filmele și serialele cu William Smith

  • William Smith

    William Smith

    Data nașterii: 24.03.1933
    Decedat: 05.07.2021 (88 de ani)
  • O femeie vampir senzuala urmeaza o cale neobisnuita pentru a-si recapata conditia umana. In 1966, Scarlet Brooks era o cantareata frumoasa si talentata, cu o cariera in ascensiune. Atunci femeia a intalnit cu barbat misterios care isi spunea...

    Regia: Donald F. Glut
    0 0
    3.6
  • Un ofițer tânăr, proaspăt absolvent al Academiei Militare West Point, este trimis în Vietnam. Acolo are parte de orice, numai de respect nu. Totul se schimbă după ce este rănit. Se întoarce un soldat mai înțelept și un comandant mai capabil.

    Regia: Aaron Norris
    15 0
    5.3
  • Maniac Cop (1988)

    Din iad

    Oameni nevinovați sunt omorâți pe străzile New York-ului de un ofițer de poliție. Pe măsură ce numărul crimelor crește, autoritățile încearcă să mușamalizeze cazul. Tânărul polițist Jack Forrest devine suspect principal, fiind victima unei înscenări.

    Regia: William Lustig
    13 0
    6.0
  • Eye of the Tiger (1986)

    Ochiul tigrului

    Fostul condamnat Buck Mathews (Gary Busey) incearca sa traiasca in cel mai simplu si discret mod in orasul sau natal. Numai ca exista cineva care vrea cu orice pret sa-l faca pe Buck sa dispara din oras. Seriful local (Seymour Cassel) care este...

    Regia: Richard C. Sarafian
    9 0
    5.6
  • Red Dawn (1984)

    Răsăritul roșu

    Un film de actiune si suspans care ne pune in fata cu un posibil scenariu al invaziei comuniste.

    Regia: John Milius
    27 0
    6.3
  • Rumble Fish (1983)

    Golanii

    Intr-un mic orasel din Kansas, dupa ce confruntarile dintre benzile rivale s-au stins, in sufletele unor tineri naivi a ramas melancolia vremurilor apuse. Acesta este cazul lui Rusty James, care traieste in umbra fratelui sau mai mare (Mickey Rourke)

    Regia: Francis Ford Coppola
    12 3
    7.1
  • Conan the Barbarian (1982)

    Conan barbarul

    Arnold Schwarzenegger are un debut fulminant in rolul acestui erou luptator legendar, Conan Barbarul. Dupa ce i-au fost omorati parintii de catre o capetenie nemiloasa (James Earl Jones) si de catre banda lui de criminali, Conan ajunge gladiator.

    Regia: John Milius
    42 3
    6.9
  • Any Which Way You Can (1980)

    Oricum poți

    Philo (Clint Eastwood) se angajeaza intr-o bataie pe viata si pe moarte, asa cum obisnuia, si asta din simpla dorinta de a face rost de mai multi bani. Era pe cale sa renunte la acest obicei prost cand Mafia il forteaza sa participe.

    Regia: Buddy Van Horn
    11 0
    6.1
  • The Frisco Kid (1979)

    Rabinul și hoțul

    Un rabin polonez porneste spre SUA unde urmeaza sa pastoreasca o comunitate de evrei. Desi nu stie unde e San Francisco, Avram este increzator in reusita sa. In mod evident nepotrivit pentru Vestul Salbatic, Avram reuseste sa starneasca mila tuturor.

    Regia: Robert Aldrich
    18 0
    6.3
  • The Ultimate Warrior (1975)

    Cel mai bun războinic

    Puținii oameni care mai locuiesc în New York în anul 2015 sunt împărțiți în două bande aflate într-un continuu război.

    Regia: Robert Clouse
    10 0
    5.6
  • The Last American Hero (1973)

    Ultimul erou american

    Film inspirat din viata unui faimos pilot american de curse, care, dupa o adolescenta furtunoasa, isi concentreaza intreaga energie desavarsirii sale ca sportiv, ajungand unul dintre cei mai rapizi piloti de curse din istorie.

    Regia: Lamont Johnson
    3 0
    6.4
  • The Deadly Trackers (1973)

    Copoi mortali

    Şeriful Kilpatrick este un pacifist. Frank Brand este liderul bandei criminale din zonă. Când drumurile lor se întâlnesc, șeriful e obligat să-şi încalce principiile pacifiste şi facă tot pentru a-i duce la pierzanie pe Frank şi pe banda lui.

    Regia: Samuel Fuller, Barry Shear
    6 1
    5.6
  • Atlantis: The Lost Continent (1961)

    Atlantida, continentul pierdut

    Un pescar grec aduce o printesa Atlantiana inapoi in orasul natal, oras care nu este altceva decat "capitala" Atlantidei...

    Regia: George Pal
    16 0
    5.5