Filmele cu Wilson Jermaine Heredia

  • Wilson Jermaine Heredia

    Wilson Jermaine Heredia

    52 de ani
    Data nașterii: 02.12.1971
    Locul nașterii: Brooklyn, New York, USA
  • Atunci cand Sandy, o dansatoare in clubul “The Naked Eye” este ucisa, prietenul ei Jake porneste in cautarea celui care a comis aceasta crima.

    Regia: David Ren
    0 0
    4.8
  • iMurders (2008)

    Cateva persoane care s-au cunoscut printr-o retea de socializare comunica on-line pe diverse teme. Ceea ce nu stiu acestia e ca un criminal cunoaste identitatea fiecaruia si ii vaneaza rand pe rand.

    Regia: Robbie Bryan
    0 0
    3.6
  • Johnny Was (2006)

    Johnny

    Johnny Dyole (Vinnie Jones) incearca sa fuga de trecutul sau ascunzandu-se in Londra. Dar nu ne putem ascunde la nesfarsit asa ca mai devreme sau mai tarziu Johnny este nevoit sa-si infrunte trecutul sangeros.

    Regia: Mark Hammond
    1 0
    5.5
  • Rent (2005)

    Viață de boem

    Roger este un cântăreţ melancolic care a scăpat dintr-o lungă luptă cu heroina. Vecina lui este dansatoare exotică deosebit de frumoasă care a pus ochii pe el. Roger are reţineri pentru că ea cochetează încă cu drogurile.

    Regia: Chris Columbus
    5 2
    6.8
  • Flawless (1999)

    Doi oameni perfecți

    Walt este un fost polițist care este foarte nemulțumit de vecinii săi ciudați, printre care și mulți travestiți. Scandalul iscat într-o noapte de către unul dintre vecini îi provoacă un accident vascular care îl lasă pe jumătate paralizat.

    Regia: Joel Schumacher
    9 1
    6.4