Filmele și serialele cu Winona Ryder

  • Winona Ryder

    Winona Ryder

    52 de ani
    Data nașterii: 29.10.1971
    Locul nașterii: Winona, Minnesota, USA
  • The Plot Against America (2020)

    Complotul împotriva Americii

    Membrii unei familii din New Jersey urmăresc ascensiunea politică a eroului aviator și xenofob populist Charles Lindbergh, care devine președinte și îndreaptă națiunea către fascism. Serialul are la bază romanul omonim scris de Philip Roth.

    Scenariul: David Simon, Ed Burns
    21 2
    7.3
  • Destination Wedding (2018)

    Nuntă în străinătate

    O comedie romantică, Destination Wedding urmărește povestea a doi straini nefericiți și neprietenoși, ambii invitați la o nunta, Lindsay și Frank, care dezvoltă o afecțiune reciprocă în ciuda experiențelor amoroase dezastruoase.

    Regia: Victor Levin
    84 26
    6.0
  • Un incident lansează un lanț de evenimente ce conduce la dispariția unui copil în orășelul Hawkins. Agenții secrete și forțe întunecate își fac apariția, iar câțiva localnici încep să înțeleagă că există ceva înfricoșător în orașul lor pașnic.

    Scenariul: Matt Duffer, Ross Duffer
    376 18
    8.7
  • Experimenter (2015)

    Regia: Michael Almereyda
    7 0
    6.6
  • Turks & Caicos (2014)

    Insulele Turks și Caicos

    Worricker este un spion pensionat care trăiește în Caraibe. El își dă seama că are probleme atunci când patru "oameni de afaceri" isi fac aparitia. Arată ca șefii mafioti, dar lucrează de fapt pentru CIA.

    Regia: David Hare
    11 1
    6.5
  • Homefront (2013)

    Homefront: Orașul fără legi

    Un fost agent de la divizia antidrog este, în același timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetița lui într-un orășel aparent liniștit, în care legea este însă dictată de un cartel.

    Regia: Gary Fleder
    64 1
    6.5
  • The Iceman (2012)

    Regia: Ariel Vromen
    18 1
    6.8
  • Frankenweenie (2012)

    Frankeweenie spune povestea lui Viktor Frankestein, un puşti precupat de regie care realizează filme cu monştri ajutat de credinciosul său căţel Bull Terrier, Sparky. Doar că Sparky este călcat de maşină, iar Viktor se trezeşte fără star.

    Regia: Tim Burton
    7 0
    6.9
  • The Letter (2012)

    Odată cu apropierea premierei noii sale opere, Martine începe să fie paranoică. Tyrone, unul din actorii din piesă, devine fascinat de Martine în timp ce comportamentul acesteia devine din ce în ce mai ciudat, trecând de la halucinații la momente...

    Regia: Jay Anania
    0 0
    3.4
  • The Dilemma (2011)

    Cum s-o dai să fie bine?

    Încă din colegiu, Ronny (Vince Vaughn), burlac convins, și Nick (Kevin James) au fost prieteni la bine și la rău. Acum sunt parteneri într-o firmă de design auto, pe punctul de a câștiga contractul vieții lor, care ar urma să le propulseze firma.

    Regia: Ron Howard
    7 0
    5.3
  • When Love Is Not Enough: The Lois Wilson Story (2010)

    Când iubirea nu e de ajuns

    Această poveste despre devotament, recuperare și speranță se întinde pe mai mult de 30 de ani și se bazează pe povestea adevarată a iubirii dintre Lois Wilson, co-fondator al Al-Anon, și soțul ei, Bill Wilson, co-fondator al Alcoolicilor Anonimi.

    Regia: John Kent Harrison
    1 0
    6.5
  • Black Swan (2010)

    Lebăda neagră

    Un thriller psihologic plasat în lumea baletului din New York, LEBĂDA NEAGRĂ o are ca protagonistă pe Natalie Portman în rolul Ninei, o dansatoare care se trezește prinsă într-o pânză de intrigi competitive cu noua rivală din companie (Mila Kunis).

    Regia: Darren Aronofsky
    Oscar-uri:
    25 4
    8.0
  • The Private Lives of Pippa Lee (2009)

    Viețile secrete ale Pippei Lee

    Dupa ce, la insistentele sotului ei mult mai in varsta, se muta impreuna cu el intr-un cartier de pensionari, Pippa Lee se afunda intr-o stare de visare ce pare a prevesti o brutala cadere nervoasa...

    Regia: Rebecca Miller
    4 2
    6.3
  • Star Trek (2009)

    Star Trek: Un nou început

    Când nava stelară USS Kelvin este atacată de Nero (Eric Bana), un neîndurător romulan, este timpul ca tinerii Kirk (Chris Pine) și Spock (Zachary Quinto), de-abia ieșiți de pe băncile Academiei

    Regia: J.J. Abrams
    Oscar-uri:
    101 0
    7.9
  • The Last Word (2008)

    Ultimul cuvânt

    Evan este un scriitor cu o specializare cel putin socanta: la el apeleaza oamenii pentru a-si scrie scrisorile de ramas-bun inainte de a se sinucide. La inmormantarea unui client, Evan da peste frumoasa si vesela Charlotte, sora clientului decedat.

    Regia: Geoffrey Haley
    3 0
    6.2