Filmele și serialele cu Wood Harris

  • Wood Harris

    Wood Harris

    54 de ani
    Data nașterii: 17.10.1969
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, United States
  • Regia: Chris Robinson
    2 0
    6.5
  • Creed III (2023)

    După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis...

    Regia: Michael B. Jordan
    83 2
    6.7
  • Space Jam: A New Legacy (2021)

    Space Jam: O nouă eră

    Bine ați venit la Meciul Secolului! Campion de baschet și simbol global, LeBron James merge într-o aventură epică, atemporală, alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee.

    Regia: Malcolm D. Lee
    36 9
    4.5
  • Always and Forever (2020)

    Always & 4Ever

    Regia: Chris Stokes
    9 2
    4.1
  • Creed II (2018)

    Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile personale și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale.

    Regia: Steven Caple Jr.
    162 10
    7.1
  • The Shop (2018)

    Conversații la frizerie

    HBO, în colaborare cu LeBron James și Maverick Carter, prezintă un serial inovator care va oferi conversații exclusive cu unele dintre cele mai mari nume din sport și divertisment ce vor avea loc în frizeriile din America.

    Scenariul: Paul Rivera, Randy Mims
    0 0
    6.9
  • Nine Eleven (2017)

    Regia: Martin Guigui
    2 1
    4.5
  • Blade Runner 2049 (2017)

    Vânătorul de recompense 2049

    La trei decenii după primul film, un nou blade runner dezvăluie un secret de demult, care ar putea arunca omenirea în haos. Descoperirea lui îl obligă să ia urma lui Rick Deckard, un fost blade runner de la LAPD, care a dispărut în urmă cu 30 de ani.

    Regia: Denis Villeneuve
    Oscar-uri:
    506 119
    8.0
  • Ant-Man (2015)

    Omul-Furnică

    Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-și micșora dimensiunea și de a-și mări proporțional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să își accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym

    Regia: Peyton Reed
    137 1
    7.2
  • Dredd (2012)

    Dredd: Ultima judecată

    Povestea lui Dredd are loc în viitor pe un Pământ care a trecut prin războaie atomice. Supraviețuitorii acestei perioade trăiesc în orașe gigant, care protejează cetățenii de pământul blestemat, un deșert radioactiv populat de mutanți.

    Regia: Pete Travis
    61 6
    7.1
  • Nereuşind să-şi lase soţia însărcinată, Tommy îşi recrutează prietenii şi le dă o misiune pe cât de importantă, pe atât de stânjenitoare: să fure un depozit de spermă de la o bancă de profil la care a făcut o depunere cu ani în urmă

    Regia: Jay Chandrasekhar
    3 1
    5.0
  • Not Easily Broken (2009)

    La bine și la rău

    Un accident de masina si schimbul de afectiune testeaza legatura... unui cuplu logodit.

    Regia: Bill Duke
    5 0
    6.1
  • Next Day Air (2009)

    O livrare de milioane

    Cu o distribuţie foarte reusită, care îi reuneşte pe: Donald Faison (,,Scrubs“), Mike Epps (,,Totul pana la bani”, ,,Marea Mahmureala”), Mos Def (,,Marturie Mortala”, ,,Dreamgirls”) şi Wood Harris (,,Cu varf si indesat”), O livrare de milioane...

    Regia: Benny Boom
    2 0
    5.7
  • Dirty (2005)

    Nelegiuitii

    Povestea lui Chris Fisher e plasata intr-o lume dominata de gastile violente din L.A., lume in care Armando Sancho, ofiter de politie corupt, isi are locul lui. Sancho incepe sa fie urmarit de sentimente de vinovatie.

    Regia: Chris Fisher
    3 0
    5.5
  • Paid in Full (2002)

    Cu varf si indesat

    Amplasat la inceputul anilor ’80, acest film apartinand genului urban cu gangsteri de culoare pune accentul pe evolutia personajelor - iar acest lucru face diferenta. Povestea e una cunoscuta: marirea si decaderea in Harlem.

    Regia: Charles Stone III
    6 0
    7.0