Filmele cu Xing Yu

  • Xing Yu

    Xing Yu

    45 de ani
    Data nașterii: 27.12.1978
    Locul nașterii: Zhangqiu, Shandong Province, China
  • Ride On (2023)

    Ride On spune povestea unui cascador la sfârșit de carieră (Jackie Chan), și a calului său, care devin peste noapte o senzație pe rețelele de socializare atunci când lupta lor cât se poate de reală cu o gașcă de recuperatori se viralizează pe...

    Regia: Larry Yang
    63 5
    6.3
  • Master Z: The Ip Man Legacy (2018)

    Maestrul Z: Moștenirea lui Ip Man

    În timp ce încearca sa nu atraga atentia asupra sa, după ce a fost înfrânt de Ip Man, Cheung Tin Chi da de necazuri după ce se luptă cu un străin puternic.

    Regia: Yuen Woo-Ping
    69 2
    6.5
  • Regia: Charles Martin
    2 0
    4.4
  • Line Walker (2016)

    Regia: Jazz Boon
    10 1
    6.0
  • Iron Protector (2016)

    Garda de corp

    "Garda de corp" este un amestec de film de acțiune Kung Fu și film cu super eroi. Wu-Lin, protagonistul filmului, cauta răzbunare și ia legea în propriile mâini.

    Regia: Yue Song
    21 1
    5.4
  • Kung Fu Jungle (2014)

    Ucigașul kung fu

    Instructorul de arte marțiale din cadrul poliției este aruncat în închisoare după un omor accidental. Însă când un ucigaș malefic îi vizează pe maeștrii artelor marțiale, instructorul oferă asistență poliției în schimb pentru eliberarea sa.

    Regia: Teddy Chan
    36 1
    6.4
  • Journey to the West (2013)

    Călătoria către vest: Cucerirea demonilor

    Povestea se concentrează pe Chen Xuan Zang, un tânăr călugăr budist, care încearcă să protejeze un sat de trei demoni. Este chinuit între sentimentele lui pentru domnișoara Duan care îl ajută în mai multe rânduri și întâlnirea lui fatidică cu...

    Regia: Stephen Chow, Derek Kwok
    13 3
    6.7
  • The Wrath of Vajra (2013)

    Mânia lui Vajra

    De când era doar un copil, Vajra fusese luat de la familia lui din China, fiind obligat să ucidă pentru templul japonez. El nu i-a iertat niciodată pe cei care îi omorâseră fratele, așa că ani mai târziu pornește lupta pentru distrugerea templului.

    Regia: Wing-cheong Law
    12 0
    5.7
  • Shaolin (2011)

    Trădat de aghiotantul său, Cao, tânărul războinic Hou Jie este forţat să se refugieze într-un templu shaolin. Este plin de ură, dar treptat înţelege învăţăturile budiste şi principiile shaolin cu ajutorul studiului şi al practicării artelor marţiale.

    Regia: Benny Chan
    16 1
    6.8
  • Kung Fu Chefs (2009)

    Bucatarii Kung Fu

    Bucatarul-sef Wong Bing-Yi este hotarat sa-o ajute pe Shen Qing sa dea lovitura cu restaurantul ei, “Four Seas”. El antreneaza un tanar chef, Lung Kin-Yat, sa concureze impotriva experimentatului chef de la Imperial Palace pentru titlul de Top Chef.

    Regia: Wing Kin Yip
    2 1
    5.2
  • Ip Man (2008)

    Marele maestru Ip Man

    Povestea semi-biografică a legendarului Yip Man, primul maestru al artelor marţiale care a predat stilul chinez Wing Chun.

    Regia: Wilson Yip
    89 1
    8.0
  • Flash Point (2007)

    Un agent se lupta impotriva a trei frati dintr-o banda vietnameza foarte puternica si influenta.

    Regia: Wilson Yip
    31 2
    6.7
  • Fatal Contact (2006)

    Campionul străzii

    Lui Kong, un fost campion national de kung fu, i se propune sa participe la lupte ilegale de strada. Constrans de iubita sa și de nevoia de bani se hotaraste sa participe. Învață tehnicile de luptă de la un antrenor, cei doi devenind cei mai buni...

    Regia: Dennis Law
    5 1
    6.5
  • Dragon Tiger Gate (2006)

    Luptătorii dreptății

    Dragon se ceartă cu maestrul său de arte marţiale şi e nevoit să părăsească şcoala, lăsându-l în urmă pe fratele mai mic. Mai târziu, cei doi trebuie să înfrunte împreună un lider malefic.

    Regia: Wilson Yip
    4 1
    6.2