Filmele cu Xzibit

  • Xzibit

    Xzibit

    49 de ani
    Data nașterii: 18.09.1974
    Locul nașterii: Detroit, Michigan, USA
  • Sun Dogs (2017)

    Un bărbat dornic să-și servească țara este respins de pușcașii marini, dar face echipă surprinzătoare cu un tânăr fugar într-o aventură nechibzuită.

    Regia: Jennifer Morrison
    10 1
    6.3
  • Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)

    Nume de cod Geronimo

    In film se trateaza capturarea controversatului terorist Osama Bin Laden de catre Navy SEAL Team 6, o echipa de soldati americani care reusesc sa duca la bun sfarsit misiunea.

    Regia: John Stockwell, Paulette Victor-Lifton
    21 1
    5.7
  • Regia: Tim Disney
    2 0
    6.9
  • Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009)

    Păcatele unui polițist - Ultimul apel: New Orleans

    Terence este promovat după ce salvează un om în timpul uraganului Katrina. Actul de eroism îl lasă cu o severă dependență de analgezice. Un an mai târziu, Terrence începe o luptă împotriva unui traficant bănuit că ar fi ucis o familie de imigranți.

    Regia: Werner Herzog
    23 3
    6.6
  • The X Files: I Want to Believe (2008)

    Dosarele X: Vreau să cred

    Mulder și Scully sunt chemați să rezolve dispariția unei agente. Un sequel realist care coboară cu picioarele pe pământ și se confruntă cu prezentul înfricoșător al oamenilor care își arogă puterea de a hotări cine are dreptul de a trăi și cine nu.

    Regia: Chris Carter
    35 0
    5.9
  • Gridiron Gang (2006)

    Echipa de încredere

    Emoţionanta poveste a unui gardian la o închisoare pentru delincvenţi juvenili, Sean Porter (Dwayne Johnson), care, împreună cu un alt gardian, Malcolm Moore (Xzibit), transformă un grup de condamnaţi într-o echipă de fotbal în doar patru săptămâni.

    Regia: Phil Joanou
    16 1
    7.1
  • Derailed (2005)

    Fără control

    Charles Schine face naveta la Chicago cu trenul de 8:43AM. In ziua cand pierde trenul si o cunoaste pe Lucinda Harris, viata lui se schimba pentru totdeauna. Amandoi sunt casatoriti si fiecare are copii, dar sunt atrasi magnetic unul de altul...

    Regia: Mikael Håfström
    23 3
    6.6
  • Hoodwinked! (2005)

    Lupul, Scufița si enigma

    Toata lumea stie povestea cu Scufita Rosie... sau asa crede. Dar lucrurile sunt pe cale sa se schimbe, pentru ca nimeni nu a vazut inca indragitul basm in acest fel - rasturnat, intors pe dos, reinventat ca o comedie CG care reveleaza in final...

    Regia: Cory Edwards, Tony Leech, Todd Edwards
    5 0
    6.5
  • xXx: State of the Union (2005)

    Triplu X: Starea uniunii

    Triplu X-2, o continuare a blockbuster-ului din 2002, vântul schimbării politice se simte pe holurile Capitoliului de vreme ce un președinte popular este ținta unui asasinat pus la cale de către un grup de radicali.

    Regia: Lee Tamahori
    51 1
    4.5
  • Full Clip (2004)

    Intors in orasul natal, pentru a-si revendica mostenirea pe care tatal lui i-a lasat-o, Joshua Pope afla ca politia locala a intors orasul cu susul in jos si conduce totul cu o mana de fier...

    Regia: mink
    1 0
    3.2