Filmele și serialele cu Yaya DaCosta

  • Yaya DaCosta

    Yaya DaCosta

    41 de ani
    Data nașterii: 15.11.1982
    Locul nașterii: Harlem, New York, New York, USA
  • The Lincoln Lawyer (2022)

    Avocatul din limuzină

    Mickey Haller, un avocat redutabil care a rămas pe tușă după un accident, vrea să-și relanseze cariera, dar și Lincolnul său inconfundabil, cu un caz de crimă.

    Scenariul: David E. Kelley, Ted Humphrey
    32 0
    7.7
  • Chicago Med (2015)

    Chicago Med - Camera de gardă

    Cei mai buni medici, asistente și personal medical ai orașului salvează vieți, croindu-și drum între provocările zilnice ale iubirii și pierderii în departamentul de urgențe.

    Scenariul: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
    453 5
    7.6
  • And So It Goes (2014)

    Așa e viața

    Oren Little este un agent imobiliar care are parte de surpriza vieții atunci când fiul lui înstrăinat vine la el cu fiica sa pe care i-o lasă în grijă.

    Regia: Rob Reiner
    6 0
    5.9
  • Adenike și Ayodele formeaza un cuplu nigerian care locuiește în Brooklyn si care se confrunta cu probleme in conceperea unui copil - o problemă care sfidează așteptările culturale și o determina pe Adenike sa ia o decizie șocantă

    Regia: Andrew Dosunmu
    0 0
    6.5
  • Stand Off (2011)

    Confruntarea

    Regia: Terry George
    2 0
    5.5
  • Tron: Legacy (2010)

    TRON: Moștenirea

    Filmul îl are în vizor pe Sam Flynn care este obsedat să descopere misterul din spatele dispariției tatălui său și ajunge să fie atras în aceeași lume a programelor neîndurătoare și a jocurilor virtuale în care-ți poți pierde viața în orice clipă.

    Regia: Joseph Kosinski
    44 3
    6.8
  • The Kids Are All Right (2010)

    Copiii sunt bine-mersi

    Doi copii concepuți prin inseminare artificială, crescuți de un cuplu de lesbiene, fac demersurile pentru a-și aduce tatăl, în fapt un simplu donator de spermă, în viața familiei lor.

    Regia: Lisa Cholodenko
    15 1
    7.0
  • The Messenger (2009)

    Mesagerul

    Oren Moverman si Alessandro Camon ne spun povestea unui soldat american ce se trezeste in mijlocul unei dileme morale dupa ce devine apropiatul vaduvei unui ofiter cazut la datorie...

    Regia: Oren Moverman
    10 0
    7.1
  • Take the Lead (2006)

    Condu

    Filmul este o drama inspirata de povestea adevarata a lui Pierre Dulaine, un profesor de dans din Manhattan care se ofera voluntar sa ii invete pe elevii de liceu din New York dansuri clasice in orele in care sunt pedepsiti sa stea in detentie.

    Regia: Liz Friedlander
    17 0
    6.6