Filmele cu Yelena Solovey

  • Yelena Solovey

    Yelena Solovey

    77 de ani
    Data nașterii: 24.02.1947
    Locul nașterii: Neustrelitz, East Germany
  • The Immigrant (2013)

    Imigranta

    O tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieți de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearcă să imigreze în Statele Unite.

    Regia: James Gray
    10 1
    6.6
  • We Own the Night (2007)

    Noaptea este a noastră

    Bobby deschide un club de noapte, constient ca asta inseamna sa inchida ochii la multe infractiuni. Nimeni nu trebuie sa stie ca are politisti in familie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, va trebui sa aleaga intre viata sa de lux si familie.

    Regia: James Gray
    28 1
    6.8
  • Neskolko dney iz zhizni I.I. Oblomova (1980)

    Câteva zile din viața lui Oblomov

    St. Petersburg, jumatatea secolului XIX. Oblamov, un barbat intre doua varste, locuieste intr-un apartament intunecat impreuna cu servitorul sau Zakhar. Doarme aproape toata ziua si se gandeste neincetat la vremea copilariei sale si la casa...

    Regia: Nikita Mikhalkov
    3 0
    7.6
  • Neokonchennaya pyesa dlya mekhanicheskogo pianino (1977)

    Piesă neterminată pentru pianină mecanică

    La inceputul secolului XX, prieteni si familii se reunesc la casa de la tara a vaduvei Anna Petrovna, fosta sotie de general. Sofia, actuala sotie a fiului vitreg al Annei, il recunoaste in aceasta multime pe Misha, un tanar cu care a avut o...

    Regia: Nikita Mikhalkov
    3 0
    7.7
  • Raba lyubvi (1976)

    Sclava iubirii

    "Este unul dintre filmele cele mai nostalgice pe care le-am vazut. Rareori am asistat la o evocare atat de plina de dragoste si de respect a muncii de zi cu zi a artizanilor filmului mut rus..

    Regia: Nikita Mikhalkov
    0 0
    7.3