Filmele cu Yorick van Wageningen

  • Yorick van Wageningen

    Yorick van Wageningen

    60 de ani
    Data nașterii: 16.04.1964
    Locul nașterii: Baarn, Utrecht, Netherlands
  • Escape Room (2019)

    Scapă, dacă poți!

    Şase necunoscuţi ajung captivi în circumstanţe aflate dincolo de controlul lor şi sunt nevoiţi să-şi folosească iscusinţa şi să lucreze în echipă pentru a supravieţui.

    Regia: Adam Robitel
    187 20
    6.4
  • Blackhat (2015)

    Hacker

    Cu ajutorul unui hacker condamnat la 15 ani de închisoare, agenți din SUA și China vor face un adevărat slalom mondial, de la Chicago la Hong Kong și din China până în Jakarta, în urmărirea unui infractor cibernetic care amenință siguranța lumii.

    Regia: Michael Mann
    36 3
    5.5
  • Regia: Guido van Driel
    0 0
    6.2
  • The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

    Fata cu un dragon tatuat

    Găsirea Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani e misiunea jurnalistului Mikael Blomkvist (Daniel Craig).

    Regia: David Fincher
    Oscar-uri:
    48 2
    7.8
  • The Way (2010)

    Calea

    Un tată american călătorește în Franța pentru a recupera trupul fiului său înstrăinat care a murit în timp ce călătorea "El Camino de Santiago", din Franța la Santiago de Compostela (Spania).

    Regia: Emilio Estevez
    9 0
    7.3
  • Winter in Wartime (2008)

    Iarna în timp de război

    Un băiețel ajută în secret un pilot britanic să scape de naziști, în timp ce tatăl său, primarul orașului, e fericit să-și păstreze poziția în fața germanilor.

    Regia: Martin Koolhoven
    10 0
    7.0
  • The New World (2005)

    Noua lume

    Apreciat de criticii de film si nominalizat la Oscar, Lumea noua a legendarului regizor Terrence Malik, va poarta intr-o calatorie plina de aventura a carei actiune este plasata in tumultuoasele zile ale noii Americi

    Regia: Terrence Malick
    34 2
    6.7
  • The Chronicles of Riddick (2004)

    Cronicile lui Riddick

    Planetele cad una după alta sub stăpânirea Necromogerilor - războinici care oferă lumii o alegere simplă - se convertesc sau mor. Cei care refuză regulile impuse speră că cineva sau ceva va încetini creșterea Imperiului Necro.

    Regia: David Twohy
    95 1
    6.6
  • Beyond Borders (2003)

    La graniță

    De la viața de lux din Londra la realitățile tragice ale sărăciei și foametei din cel mai periculos loc din lume, La graniță este o aventură romantică având-o în rolul principal pe câștigătoarea premiului Oscar, Angelina Jolie.

    Regia: Martin Campbell
    24 1
    6.4
  • Deserter (2002)

    Legiunea de Onoare

    Simon este povestea unui tânăr englez în timpul Razboiului de independență din Algeria. Condus de iluzia romantică de a se alătura Legiunii franceze, Simon află ce înseamnă cu adevărat să fii erou. O poveste atemporală in peisajul Africii de Nord.

    Regia: Martin Huberty
    3 0
    5.3