Filmele și serialele cu Yves Afonso

 • Yves Afonso

  Yves Afonso

  Data nașterii: 13.02.1944
  Decedat: 31.01.2018 (73 de ani)
 • Frank Riva (2003)

  Dupa 25 de ani de exil, politistul Francois Rezzoni se intoarce la Paris, sub un nou nume - Frank Riva. Misiunea lui: descoperirea celor vinovati de moartea unui om al legii, ucis intr-o misiune de distrugere a unei retele de traficanti de...

  3 1
  6.5
 • Victima unui accident teribil, tânărul Camille Balaise se află într-o altă lume: cea a reabilitării. Izolat de lumea exterioară, el trebuie să se adapteze la universul bizar al unui spital ciudat, supravegheat de doctorul Helpos.

  Regia: Sarah Lévy
  0 0
  5.1
 • L'aile ou la cuisse (1976)

  Aripioara sau picior?

  Charles Duchemin (Loius de Funes), o somitate in materie de gastronomie, se razboieste cu patronii restaurantelor, ale caror servicii sunt execrabile. Ghidul pe care el il publica, an de an, serveste tuturor strainilor care viziteaza Franta.

  Regia: Claude Zidi
  29 0
  7.2
 • The Clockmaker (1974)

  Ceasornicarul din Saint-Paul

  Părăsit de sotie, un ceasornicar este nevoit să-şi crească singur băiatul. Într-o bună zi, se trezeşte cu poliţia venită să-i facă o percheziţie la domiciliu, fiindcă fiul său este principalul suspect în crima comisă asupra unui paznic de la o uzină.

  Regia: Bertrand Tavernier
  3 0
  7.2
 • Weekend (1967)

  Regia: Jean-Luc Godard
  2 1
  7.2
 • Masculin féminin (1966)

  Masculin - Feminin

  "Nimeni pana la ora asta nu ne-a oferit in teatru sau in cinema, un atat de amplu si revelator canon al dragostei asa cum a facut-o Godard, intotdeauna cu rezerva dar si cu vibratie, cu zburdalnicia subversiva a stilului sau." - Alan Casty - 1967...

  Regia: Jean-Luc Godard
  5 0
  7.5