Filmele cu Yves Montand

  • Yves Montand

    Yves Montand

    Data nașterii: 13.10.1921
    Decedat: 09.11.1991 (70 de ani)
  • Doi fermieri din Provence fac tot posibilul sa distruga fericirea unui orasean intors la tara pentru a-si lucra pamantul. Oraseanul in cauza este Jean de Florette, agent al fiscului, care spera sa inceapa o noua viata in mijlocul naturii.

    Regia: Claude Berri
    24 1
    8.1
  • Manon of the Spring (1986)

    Manon, fata izvoarelor

    La zece ani dupa uciderea tatalui ei, Manon locuieste intr-o grota, calculandu-si razbunarea. Dupa ce descopera izvorul care alimenteaza satul si ii schimba cursul, lasandu-i pe oameni fara apa, legea tacerii este incalcata, iar ucigasii demascati.

    Regia: Claude Berri
    30 1
    8.0
  • All Fired Up (1982)

    Numai foc si para

    Pauline Valance este o tanara politiciana a carei pricepere profesionala impresioneaza. Viata ei personala este insa un lung sir de nemultumiri. Are in grija doua surori mai mici si o bunica, in timp ce tatal, un aventurier seducator, a disparut...

    Regia: Jean-Paul Rappeneau
    2 0
    6.2
  • Choice of Arms (1981)

    Cei doi fugari

    Un fost gangster și soția sa duc o viață liniștită la fermă. Dar totul se schimbă când un ucigaș fugar se refugiază pe proprietatea lor.

    Regia: Alain Corneau
    1 0
    6.9
  • Womanlight (1979)

    Clar de femeie

    Michel cauta sa se impace cu gandul mortii sotiei sale, in vreme ce Lydia isi plange fiica disparuta. Incercarea celor doi de a se apropia unul de celalalt e zadarnicita de suferinta care ii consuma.

    Regia: Costa-Gavras
    3 0
    6.4
  • I... For Icarus (1979)

    I... de la Icar

    Dupa asasinarea presedintelui reales al unui stat fictiv, procurorul Henri Volney, unul dintre membri comisiei de ancheta a cazului, refuza concluziile acesteia. Pornind la o investigatie pe cont propriu, Volney descopera un martor, cu ajutorul...

    Regia: Henri Verneuil
    9 1
    7.9
  • Roads to the South (1978)

    Drumul spre sud

    Un scenarist spaniol exilat în Franța trebuie să înfrunte rolul pe care l-a avut în rezistența antifascistă din țara sa, pe fondul tensiunilor cu fiul său înstrăinat.

    Regia: Joseph Losey
    3 0
    5.6
  • La menace (1977)

    Amenințarea

    Cand se indragosteste de tanara Julie, Sarvin nu realizeaza cat de mult va suferi vechea sa iubita, Dominique. Aceasta se sinucide. De moartea ei este acuzata Julie. Sarvin, incercand sa o salveze, incurca si mai mult ancheta. Care este adevarul?

    Regia: Alain Corneau
    1 0
    6.6
  • Police Python 357 (1976)

    Cazul împotriva lui Ferro

    Orleans, 1975... Asasinul amantei sale după ce a aflat de legătura acesteia cu inspectorul Ferrot, comisarul Ganay îi predă acestuia ancheta. Toate indiciile se întorc în curând împotriva inspectorului Ferrot...

    Regia: Alain Corneau
    3 1
    6.9
  • Lovers Like Us (1975)

    Sălbaticul

    Un individ celebru care fuge de lume și se ascunde de toți pe o insulă ca să trăiască ca un pustnic și să fabrice parfumuri se trezește cu o femeie , care vrea să scape de un fost soț -italian.

    Regia: Jean-Paul Rappeneau
    16 0
    6.5
  • Chance and Violence (1974)

    Soarta și violența

    Un criminalist blazat ajunge în Nisa pentru a scrie un eseu despre violență. Între el și frumoasa sa doctoriță se înfiripă o legătură după ce el însuși este atacat.

    Regia: Philippe Labro
    0 0
    5.5
  • Cesar & Rosalie (1972)

    Cesar și Rosalie

    Rosalie a divortat amical si acum isi imparte timpul intre casa mamei ei, fiica ei cea mica, si Cesar, fostul sot. Dupa Cesar, vine David, noul iubit al lui Rosalie, cel de care era indragostita inainte de casatorie.

    Regia: Claude Sautet
    5 0
    7.3
  • State of Siege (1972)

    Stare de asediu

    Un membru al unei organizatii umanitare e rapit in America Latina de catre un grup de revolutionari.

    Regia: Costa-Gavras
    5 0
    7.7
  • Delusions of Grandeur (1971)

    Mânia grandorii

    Piesa Ruy Blas a lui Victor Hugo a mai fost ecranizata, varianta de referinta fiind cea din 1947, cu Jean Marais si Danielle Darrieux in rolurile principale.

    Regia: Gérard Oury
    28 1
    7.2
  • Le Cercle rouge (1970)

    Cercul roșu

    Corey (Alain Delon) este eliberat din inchisoare si este gata sa isi reia viata de acolo de unde o lasase. Se pare ca timpul pe care l-a petrecut inchis nu i-a servit ca lectie, pentru ca, de indata ce este din nou liber, da o noua lovitura...

    Regia: Jean-Pierre Melville
    30 1
    7.9