Filmele și serialele cu Yvonne Orji

  • Yvonne Orji

    Yvonne Orji

    40 de ani
    Data nașterii: 02.12.1983
    Locul nașterii: Port Harcourt, Nigeria
  • Vacation Friends 2 (2023)

    Prieteni de vacanță 2

    În acest sequel, proaspăt căsătoriții Marcus și Emily îi invită pe Ron și Kyla, care de asemenea s-au căsătorit și au devenit recent și părinți, să îi însoțească într-o stațiune din Caraibe, unde Marcus se va întâlni cu proprietarii pentru...

    Regia: Clay Tarver
    40 5
    5.3
  • My Dad the Bounty Hunter (2023)

    Tata, vânător intergalactic

    Scenariul: Everett Downing Jr., Patrick Harpin
    2 0
    7.3
  • Velma (2023)

    Nebunii! Această reimaginare zgomotoasă a francizei Scooby-Doo dezvăluie originile misterioase ale Mystery, Inc. – așa cum sunt văzute prin ochii iubitei detective cu ochelari a bandei, Velma.

    Scenariul: Charlie Grandy
    3 1
    1.6
  • Atunci când un cuplu direct care se distrează cu un cuplu de luptă în vacanță în Mexic se întoarce în state, ei descoperă că cuplul nebun pe care l-au întâlnit în Mexic le-au urmat acasă și au hotărât să joace trucuri pe ele.

    Regia: Clay Tarver
    62 9
    6.3
  • Spontaneous (2020)

    Spontan

    Pregătiți-vă pentru cea mai scandaloasă poveste de iubire… și explozii! Când elevii din liceul lor încep să explodeze în mod inexplicabil, Mara și Dylan încearcă să supraviețuiască într-o lume în care fiecare moment ar putea fi ultimul. În timp ce...

    Regia: Brian Duffield
    21 8
    6.5
  • Yvonne Orji: Momma, I Made It (2020)

    Yvonne Orji: Mamă, am reușit!

    Actrița și comedianta Yvonne Orji își celebrează rădăcinile nigeriene în primul ei comedy special HBO. "Yvonne Orji: Mamă, am reușit!" prezintă într-un mod intim și amuzant ce înseamnă pentru Yvonne să aibă origini nigeriene.

    Regia: Chris Robinson
    0 0
    7.0
  • Insecure (2016)

    Nu-i totul alb sau negru

    Serialul prezintă prietenia dintre două femei de culoare care își înfruntă propriile defecte, în timp ce încearcă să navigheze prin lumi diferite și să facă față unei serii nesfârșite și incomode de experiențe zilnice.

    Scenariul: Larry Wilmore, Issa Rae
    1 1
    8.1