Filmele cu Zachary Gordon

  • Zachary Gordon

    Zachary Gordon

    26 de ani
    Data nașterii: 15.02.1998
    Locul nașterii: Oak Park, California, USA
  • American Pie Presents: Girls' Rules (2020)

    Plăcinta americană: Regulile fetelor

    Liceul East Great Falls. Pentru Annie, Kayla, Michelle, și Stephanie se apropie absolvirea. Fetele decid să-și unească forțele și să scoată tot ce-i mai bun din ultimul lor an de liceu.

    Regia: Mike Elliott
    21 6
    3.9
  • Yellowbird (2014)

    Pene galbene

    Yellowbird este un pui de pasăre care nu a putut migra alături de familie spre țările calde. El nu a vrut să-și părăsească niciodată cuibul, dar a rămas fără familie. Acum, Yellowbird pornește în căutarea unei familii care să fie numai a lui.

    Regia: Christian De Vita
    2 0
    5.5
  • The Incredible Burt Wonderstone (2013)

    Incredibilul Burt Wonderstone

    Multă vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone ajunge intr-un con de umbra atunci cand apare Steve Haines. Burt va încerca să-l convingă pe fostul sau partener să revina alături de el pentru a pune capăt dominației lui Haines.

    Regia: Don Scardino
    13 1
    5.9
  • Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)

    Jurnalul unui puști: Căldură mare

    Bazat pe cea de-a patra carte din seria Diary of a Wimpy Kid a lui Jeff Kinney, filmul prezinta cea mai proasta vara a lui Greg Heffley, in care el si cu Jefferson Rowley merg in vacanta de vara la clubul lui Rowley, dar Greg este dat afara.

    Regia: David Bowers
    8 0
    6.3
  • Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)

    Jurnalul unui puști 2: Rodrick e cel mai tare

    Rodrick decide că e totuși timpul să-l ajute pe fratele său mai mic, în loc să îi pună bețe în roate. Probabil plictisit de atâtea șotii și dornic de a avea un partener, mai degrabă decât o țintă, Rodrick începe să-i spună din secretele sale lui Greg

    Regia: David Bowers
    11 0
    6.6
  • Diary of a Wimpy Kid (2010)

    Jurnalul unui puști

    Greg Heffley este un puști ai cărui ani de gimnaziu se dovedesc a fi presărați cu aventuri nemaipomenite. Acestea includ niște probleme cu o bucată de brânză, dar și o mulțime de alte boroboațe alături de colegii de școală...

    Regia: Thor Freudenthal
    8 2
    6.2
  • Când corpul tatălui său este furat de la mormântul său, Afro pune din nou mana pe sabie si trece la lupta cu o armată de dușmani de moarte, condusa de un lider sadic.

    Regia: Fuminori Kizaki
    7 0
    7.1
  • Lower Learning (2008)

    Școală în derivă

    Scoala de gimnaziu Barry Goldwater este la un pas de dezastru. Este singura scoala care a obtinut cele mai slabe rezultate scolare din intreg statul. Mai mult de atat, profesorii vin beti la scoala si in loc sa predea copiilor la ore se imbata...

    Regia: Mark Lafferty
    0 0
    3.9
  • The Brothers Bloom (2008)

    Frații Bloom

    Frații Bloom, doi escroci, pun la cale o ultimă lovitură înainte de a deveni oameni cinstiți. Victima? Penelope, o milionară excentrică, a cărei reședință ascunde comori ce le-ar asigura fraților un trai liniștit pentru toată viața.

    Regia: Rian Johnson
    7 1
    6.7
  • Regia: Cody Cameron
    0 0
    5.7
  • Georgia Rule (2007)

    Bunica-i șefa!

    Rebela adolescenta Rachel tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, Rachel incalcă pana si ultima regula a mamei ei. Solutia? Rachel este trimisa la ferma bunicii Georgia. Va invata Rachel alaturi de Georgia ce inseamna viata de familie?

    Regia: Garry Marshall
    5 0
    5.9