Filmele și serialele cu Zahf Paroo

 • Zahf Paroo

  Zahf Paroo

  46 de ani
  Data nașterii: 30.12.1975
 • A Timeless Christmas (2020)

  Un Crăciun în viitor

  Regia: Ron Oliver
  24 7
  7.1
 • Malibu Rescue (2019)

  Salvamarii din Malibu: Serialul

  După pregătirea ca salvamari, echipa Calcan revine pentru a face legea pe plajă, cu multă distracție și multe salvări pline de suspans.

  Scenariul: Savage Steve Holland, Jed Elinoff, Scott McAboy
  3 0
  5.4
 • S.W.A.T.: Under Siege (2017)

  SWAT: Sub asediu

  După un raid al agenților DEA și SWAT la un cartel de droguri, agentul SWAT Travis Hall capturează un prizonier misterios. Nu după mult timp, SWAT este asediat de echipe de asalt care încearcă să recupereze prizonierul, cunoscut drept "Scorpionul".

  Regia: Tony Giglio
  71 13
  4.5
 • The Big Year (2011)

  Anul cel mare

  Stu, Brad și Kenny, trei pasionați observatori de păsări, sunt gata de orice pentru a câștiga concursul perfect pentru hobby-ul lor: ei trebuie să descopere cele mai rare specii de zburătoare din America de Nord.

  Regia: David Frankel
  7 1
  6.2
 • Serialul prezintă voiajul a opt astronauți, pe o navă cosmică internațională, plecați într-o misiune de 6 ani ce îi va purta prin întreg sistemul solar, în timp ce o lume întreagă îi privește de la 13 miliarde de kilometri depărtare.

  Scenariul: James D. Parriott
  2 1
  7.3
 • Firewall (2006)

  Perete de foc

  Jack Stanfield este expert in securitatea bancara, specializat in sisteme computerizate infailibile la tentative de furt. Dar exista o slabiciune a sistemului, la care nu s-a gandit: el insusi...

  Regia: Richard Loncraine
  16 1
  5.8
 • Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004)

  Scooby Doo: Monștri dezlănțuiți

  In noua lor aventura de pe marile ecrane, Scooby si echipa se confrunta cu un periculos mascat anonim care pune la cale stapanirea orasul Coolsville producand panica printre locuitorii lui prin intermediul unui monstru-robotizat.

  Regia: Raja Gosnell
  5 0
  5.2