Filmele și serialele cu Zak Orth

  • Zak Orth

    Zak Orth

    53 de ani
    Data nașterii: 15.10.1970
    Locul nașterii: Libertyville, Illinois, USA
  • Wet Hot American Summer: Ten Years Later (2017)

    Wet Hot American Summer: După zece ani

    La zece ani de la vara nebună petrecută ca ajutoare în tabără, gașca se reunește pentru un week-end de reluare a relațiilor, prositoare și aventuri înspăimântătoare.

    Scenariul: David Wain, Michael Showalter
    0 0
    6.9
  • Falling Water (2016)

    „Falling Water” este povestea a trei persoane fără legătură, care realizează treptat că visează părți diferite dintr-un singur vis comun. Cu cât sapă mai adânc, cu atât mai mult realizează că viziunile din visul lor comun pot fi cheia pentru...

    Scenariul: Henry Bromell, Blake Masters
    36 5
    6.4
  • Casual (2015)

    Fără obligații

    O comedie despre recent divorțata Valerie și fiica ei de 16 ani, Laura, care se mută cu fratele lui Valerie, Alex, un burlac declarat, maestru al relațiilor pasagere. Împreună, ei se antrenează reciproc pentru dementa lume a întâlnirilor romantice.

    Scenariul: Zander Lehmann
    2 0
    7.5
  • Scenariul: David Wain, Michael Showalter
    1 0
    7.3
  • Vamps (2012)

    Vampe

    Vamps spune povestea a două superbe tinere vampir (Alicia Silverstone şi Krysten Ritter) care duc o agitată viaţă de noapte în New York-ul zilelor noastre - până când dragostea îşi face apariţia la orizont.

    Regia: Amy Heckerling
    5 1
    5.3
  • Revolution (2012)

    Revoluție

    Ce s-ar întâmpla dacă, pe nepusă masă, nu ar mai fi electricitate, iar oamenii ar trebui să se descurce, la începutul mileniului al treilea, fără curent? Poți să zici adio mașinilor și comunicațiilor, totul fiind aruncat, cel puțin din acest punct...

    Scenariul: Eric Kripke
    25 3
    6.6
  • Music and Lyrics (2007)

    Muzica și versurile

    Un compozitor (Hugh Grant) are doar doua zile pentru a compune un hit pentru o noua senzatie a muzicii, una dintre admiratoarele sale. Desi nu a scris un vers in viata sa, el se pune pe treaba si este ajutat de o tanara femeie (Drew Barrymore).

    Regia: Marc Lawrence
    9 1
    6.5
  • The Baxter (2005)

    Specialistul în relații ratate

    Elliot Sherman (Michael Showalter), un contabil specializat in impozite, are o bogata experienta amoroasa. Mai exact, Elliot este un specialist al relatiilor ratate exact in momentul cand acestea trebuiau consecrate - in fata altarului. In liceu,...

    Regia: Michael Showalter
    0 0
    6.5
  • Prime (2005)

    În floare

    Prime este o comedie sofisticata, care se petrece in New York. Rafi (Uma Thurman) este o carierista de 37 de ani, recent divortata, care locuieste in Manhattan si de care se indragosteste Dave, un tanar pictor talentat, de 23 de ani, din Brooklyn.

    Regia: Ben Younger
    3 0
    6.2
  • Regia: David Wain
    5 1
    6.5
  • Down to You (2000)

    Îndrăgostiți... ca la 16 ani

    Filmul este o poveste de dragoste dintre doi tineri. Dar, ca si in viata de zi cu zi, marile povesti de dragoste nu sunt mereu pe deplin fericite. Ramane de vazut daca protagonistii, Al si Imogen, reusesc sa-si salveze relatia.

    Regia: Kris Isacsson
    3 1
    5.0
  • Loser (2000)

    Fraierul

    Paul este un tip dintr-un orășel, care tocmai începe facultatea la New York. Cu bani puțini, fără prieteni, Paul e la pământ. Dar când o întâlnește, într-o zi, pe amabila lui colegă Dora,lucrurile vor lua o altă întorsătură.

    Regia: Amy Heckerling
    4 1
    5.3
  • My Teacher's Wife (1999)

    Soția învățătorului meu

    Todd Boomer are probleme la matematica si se gandeste sa faca meditatii. Pentru meditatii merge la Vicky Mueller care este nimeni alta decat sotia profesorului de mate... Deoarece arata foarte bine, Todd este atras de Vicky si viceversa.

    Regia: Bruce Leddy
    4 0
    5.5
  • When Trumpets Fade (1998)

    Când trompetele tac

    When Trumpets Fade spune povestea unui soldat, din cel de-al II-lea Razboi Mondial, prins intre vointa de a supravietui si asteptarile superiorilor lui.

    Regia: John Irvin
    15 1
    7.0
  • In & Out (1997)

    Este sau nu este?

    Elevii lui Howard Brackett sunt uimiti. Chiar e adevarat ca profesorul lor preferat este homosexual? Nu poate fi homosexual caci tocmai este pe punctul de a se casatori, si apoi... el preda teatru si... ii plac atat de mult albumele Barbrei Streisand

    Regia: Frank Oz
    10 1
    6.4