Filmele cu Zakes Mokae

  • Zakes Mokae

    Zakes Mokae

    Data nașterii: 05.08.1934
    Decedat: 11.09.2009 (75 de ani)
  • Vampire in Brooklyn (1995)

    Vampir în Brooklyn

    Maximillian e unicul supravietuitor al elitei vampirilor din Insulele Caraibe. Ca ultim descendent, el trebuie sa isi gaseasca o partenera pentru a perpetua specia. Cea mai potrivita femeie pentru a-i implini dorinta pare a fi o tanara din Brooklyn.

    Regia: Wes Craven
    17 1
    4.6
  • Outbreak (1995)

    Alerta

    O boala virulenta de provenienta africana este adusa accidental in Statele Unite. Colonelul Sam Daniels si echipa sa de medici militari trebuie sa gaseasca sursa si radacinile virusului inainte ca acesta sa ucida intreaga populatie a tarii.

    Regia: Wolfgang Petersen
    25 0
    6.6
  • Waterworld (1995)

    Lumea apelor

    Waterworld e un SF a carui actiune se petrece undeva intr-un viitor indepartat si infricosator, cand Pamantul este acoperit in totalitate de apa, iar oamenii incearca sa supravietuiasca.

    Regia: Kevin Reynolds
    81 2
    6.3
  • Dust Devil (1992)

    Regia: Richard Stanley
    6 1
    6.2
  • A Dry White Season (1989)

    Un anotimp alb si uscat

    Ben du Toit, un profesor alb de origine sud-africană, care până acum nu îşi punea  problema rasismului din ţara sa, devine implicat după ce fiul grădinarului său de culoare este ucis în cadrul unei demonstraţii de la şcoală.

    Regia: Euzhan Palcy
    9 0
    7.0
  • The Serpent and the Rainbow (1988)

    Șarpele și curcubeul

    Dennis Allan este un om de știință care vizitează Haiti în urma zvonurilor despre existența unui drog care te paralizează fără să te lase inconștient. Efectele drogului pot păcăli un doctor făcându-l să declare decesul în cazul persoanelor...

    Regia: Wes Craven
    10 0
    6.4
  • The Comedians (1967)

    Comedianții

    Filmul spune povestea unui barbat sardonic, proprietarul unui hotel. Complicatiile nu intarzie sa apara in viata lui: se imprieteneste cu liderul unei grupari rebele, are o aventura cu sotia unui ambasador european, un foarte convingator dealer de...

    Regia: Peter Glenville
    3 0
    6.3