Filmele cu Zayed Khan

  • Zayed Khan

    Zayed Khan

    43 de ani
    Data nașterii: 05.07.1980
    Locul nașterii: Mumbai, Maharashtra, India
  • Tezz (2012)

    Tezz este un film indian de acţiune, regizat de Priyadarshan. Filmat în totalitate la Londra, cu o distribuţie cunoscută: Anil Kapoor, Kangana Ranaut şi Ajay Devgan, acţiunea filmului se desfăşoară într-un film aflat în viteză. Alte apariţii în...

    Regia: Priyadarshan
    2 0
    4.1
  • Anjaana Anjaani (2010)

    Necunoscuta

    Povestea Kiarei (Priyanka Chopra), stabilita in San Francisco, si a lui Aakash, un barbat din New York. Aakash trebuie sa returneze un imprumut de 12 milioane dolari. Sinuciderea e unica optiune pentru el. In acel moment, el o intalneste pe Kiara.

    Regia: Siddharth Anand
    2 0
    5.7
  • Blue (2009)

    Albastru

    Cand logodnica ii este rapita de cei carora fratele lui le datoreaza o suma imensa de bani, Sagar se lasa convins sa plece in cautarea unui vas scufundat pe care se afla o comoara.

    Regia: Anthony D'Souza
    3 0
    3.7
  • Yuvvraaj (2008)

    Sângele apă nu se face

    Yogenda Yuvraaj este un om care are trei fii: Gyanesh, care este labil psihic, Deven, care este violent și leneș și Danny, care este afemeiat. Yogenda îi tolerează pe Gyanesh și pe Danny, dar Deven este alungat de acasă, după ce îl atacă pe Gyanesh.

    Regia: Subhash Ghai
    0 0
    4.1
  • Mission Istaanbul (2008)

    Misiune în Istambul

    Promitatorul jurnalist Sagar primeste, din partea lui Husain, propunerea de a conduce postul lui controversat de televiziune. O data cu o suma importanta de bani, lui Vikas i se promit si multe alte beneficii, care fac oferta si mai greu de refuzat.

    Regia: Apoorva Lakhia
    7 0
    3.5
  • Speed (2007)

    Viteză

    Regia: Vikram Bhatt
    2 0
    3.1
  • Rocky (2006)

    Regia: Suresh Krishna
    1 0
    4.0
  • Vaada (2005)

    Când dragostea ucide

    Atunci cand doi barbati iubesc aceeasi femeie, se ajunge uneori la gesturi extreme. Mai ales atunci cand unul dintre ei se bucura de toate atuurile, dar nu si de iubirea propriei sotii. Iar cand aceasta moare, infruntarea finala dintre cei doi...

    Regia: Satish Kaushik
    2 0
    6.0
  • Dus (2005)

    Zece

    În 10 zile, un terorist internaţional pe nume Jambwal, de origine indiană, plănuieşte o tentativă de asasinat a prim-ministrului Indiei şi a înca 25.000 de oameni nevinovaţi. Departamentul indian anti-terorism încearcă să împiedice acest atentat.

    Regia: Anubhav Sinha, Maqbool Khan
    1 0
    5.5
  • Shaadi No. 1 (2005)

    Culoarea dragostei

    Regia: David Dhawan
    0 0
    3.5
  • Shabd (2005)

    Puterea cuvintelor

    Pentru a reusi sa-si gaseasca inspiratia, un scriitor isi inchipuie ca sotia sa este personajul principal al cartii sale, insa un personaj cu un caracter cu totul diferit. Din pacate insa, dupa un timp, se pare ca plasmuirile imaginatiei...

    Regia: Leena Yadav
    1 0
    5.1
  • Main Hoon Na (2004)

    Eu sunt

    Ca s-o apere pe Sanjana, protagonistul se duce incognito la școala unde învață. Însă acolo are surpriza să-l găsească pe fratele pe care jurase să-l găsească. Nu-i va fi ușor să-și îndeplinească misiunea.

    Regia: Farah Khan
    0 0
    7.0