Filmele și serialele cu Zeljko Ivanek

  • Zeljko Ivanek

    Zeljko Ivanek

    66 de ani
    Data nașterii: 15.08.1957
    Locul nașterii: Ljubljana, Slovenia
  • Scenariul: Eli Jorné
    93 3
    7.2
  • Madam Secretary (2014)

    Doamna Ministru

    Prinsă într-un vârtej de complicații politice la nivel local și internațional, Elizabeth McCord, recent numită în poziția de Secretar de stat al SUA, va trebuie să învețe să jongleze cu noile responsabilități, fără a-și ignora soțul și cei doi copii.

    Scenariul: Barbara Hall
    240 5
    7.8
  • 3 0
    8.6
  • The Mob Doctor (2012)

    Doctorița Mafiei

    Povestea este despre o tânără doctoriță chirurg care este datoare Mafiei din Chicago. Ea este obligată să lucreze noaptea ca doctorița a Mafiei, în timp ce ziua lucrează la unul dintre cele mai prestigioase spitale din Chicago.

    Scenariul: Josh Berman, Rob Wright
    10 0
    6.5
  • The Event (2010)

    Evenimentul

    Scenariul: Nick Wauters
    11 0
    7.0
  • In Bruges (2008)

    Aventuri în Bruges

    In pitorescul orasel belgian Bruges ajung doi asasini platiti, Ray (Colin Farrell) si Ken (Brendan Gleeson), al caror scop este sa-si piarda urma printre turisti dupa o misiune terminata prost.

    Regia: Martin McDonagh
    55 6
    7.9
  • Damages (2007)

    Daune și interese

    Damages este un thriller a cărui acțiune se petrece în New York. Serialul ne oferă o perspectivă asupra adevăratei puteri, asupra succesului, urmărește viața turbulentă a lui Patty Hewes, cel mai de succes avocat în rezolvarea problemelor juridice...

    Scenariul: Glenn Kessler, Daniel Zelman, Todd A. Kessler
    17 1
    8.1
  • Hannibal (2001)

    Hannibal continuă povestea din Tăcerea mieilor. Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați

    Regia: Ridley Scott
    55 1
    6.8
  • Dancer in the Dark (2000)

    Dansand cu noaptea

    PALME D'OR CANNES 2000 BJORK - PREMIUL PENTRU INTERPRETARE FEMININA CANNES 2000 Selma (o emigranta de orginie ceha) si mama celibatara, lucreaza intr-o uzina din SUA. Pasiunea ei este muzica, mai ales cantecele si dansurile marilor comedii...

    Regia: Lars von Trier
    10 1
    7.9
  • A Civil Action (1999)

    Avocatul

    Jan Schlittman este solicitat pentru un caz deosebit de complicat. Este de acord să reprezinte opt familii ai căror copii s-au stins din cauza leucemiei, după ce două mari corporaţii au deversat substanţe toxice în apele din preajma oraşului.

    Regia: Steven Zaillian
    12 0
    6.6
  • The Rat Pack (1998)

    Intre anii '50 – '60, Frank Sinatra a fost capul unei bande scandaloase, „Rat Pack". El, impreuna cu Dean Martin și alții lucrau si cantau impreuna. Filmul portretizeaza relatia lor dar si cu clanul Kennedy, Marilyn Monroe, Sam Giancano, FBI.

    Regia: Rob Cohen
    3 0
    6.6
  • Donnie Brasco (1997)

    Bazat pe fapte reale, acest film reda povestea lui Joe Pistone, agent infiltrat in mafia newyorkeza a anilor ’70. Pistone isi ia numele de Donnie Brasco si se imprieteneste cu Lefty Ruggiero, un cap mafiot, a carui viata personala se duce de rapa.

    Regia: Mike Newell
    38 3
    7.7
  • Courage Under Fire (1996)

    Curaj sub foc

    1991, Razboiul din Golf a inceput. Pilotul unui elicopter de salvare, capitan Karen Walden, moare cu putin timp inainte de salvarea echipajului sau, in urma prabusirii. Locotent-colonelul Serling este insarcinat cu anchetarea cazului.

    Regia: Edward Zwick
    27 0
    6.6
  • White Squall (1996)

    Uraganul Alb

    Un grup de tineri studenţi ai Ocean Academy urcă la bordul unui vapor-şcoală condus de căpitanul Sheldon. Speră să înţeleagă disciplina şi să capete experienţă. Dar întâlnirea cu uraganul White Squall le va transforma călătoria într-o tragedie.

    Regia: Ridley Scott
    7 0
    6.6
  • The Sender (1982)

    Regia: Roger Christian
    1 0
    6.0