Filmele cu Zhang Fengyi

  • Zhang Fengyi

    Zhang Fengyi

    67 de ani
    Data nașterii: 01.09.1956
    Locul nașterii: Changsha,Hunan Province,China
  • Sacrifice (2010)

    Sacrificiul

    Familiei Zhao i se înscenează intrigi trădătoare de către Tu'an Gu, un ministru corupt. Cheng Ying, un doctor, îşi sacrifică propriul fiu pentru a-l salva pe unicul moştenitor al familiei Zhao. Hotărât să se răzbune, îl creşte pe orfan ca pe...

    Regia: Chen Kaige
    6 1
    6.2
  • Red Cliff II (2009)

    In anul 208 tinutul Wu este invadat de tiranul Cao Cao cu armata lui de 1 milion de soldati. Conducatorul zonei atacate, Sun Qual, este nevoit sa ceara ajutor rivalului sau, dar chiar si asa, armatele lor nu sunt nici pe departe la fel de numeroase.

    Regia: John Woo
    18 0
    7.5
  • Red Cliff (2008)

    Bătălia de la Stânca Roșie

    La începutul secolului al III-lea, ţinutul Wu este invadat de tiranul Cao Cao cu armata lui de 1 milion de soldaţi. Conducătorul zonei atacate, Sun Qual, este nevoit să ceară ajutor rivalului Liu Bei...

    Regia: John Woo
    20 2
    7.3
  • The Emperor and the Assassin (1998)

    Împărat și asasin

    Film inspirat de adevarata poveste a primului imparat al Chinei- Qin, cel care in 320 I.H. a fost primul cap incoronat chinez care a unificat vechile comunitati.

    Regia: Chen Kaige
    1 0
    7.2
  • You Seng (1994)

    Regia: Clara Law
    0 0
    6.4
  • Farewell My Concubine (1993)

    Rămas bun, concubina mea

    Considerat de unii drept cel mai bun film chinezesc facut vreodata, "Ba wang bie ji" este o relatare a istoriei chineze a secolului al XX-lea si a povestii a doi interpreti ai Operei din Beijing, Cheng Dieyi si Duan Xiaolou.

    Regia: Chen Kaige
    6 3
    8.1