Filmele cu Zhihui Chen

  • Zhihui Chen

    Zhihui Chen

    53 de ani
    Data nașterii: 13.12.1970
    Locul nașterii: Chengde, Heibei, China
  • Master of the Drunken Fist: Beggar So (2016)

    Lovitura maestrului bețiv

    Inteligent, ambițios și la un pas distanță de a deveni cel mai mare expert în Arte Marțiale al împăratului, So Chan, fiul unui negustor bogat din Canton, este târât într-o conspirație între două puteri politice de la curtea imperială.

    Regia: Jian Yong Guo
    5 0
    4.4
  • White Vengeance (2011)

    Ultimul regat

    Povestea a doi frați care luptă pentru supremație în timpul declinului dinastiei Qin care a condus China imperială între 221 și 206 î.e.n. Pe măsură ce oamenii se răscoală, națiunea cade pradă haosului.

    Regia: Daniel Lee
    12 5
    6.1
  • 14 Blades (2010)

    14 Săbii

    Un thriller kung-fu, 14 Blades (Jin yi wei) este plasat în perioada dinastiei Ming și îl are în centrul poveștii pe Dragonul Verde, un agent al serviciilor secrete conduse de împărat, care este trădat și apoi vânat de camarazii lui pentru a fi ucis

    Regia: Daniel Lee
    13 0
    6.3
  • An Empress and the Warriors (2008)

    Frumoasa împărăteasă

    În China străveche, două regate rivale se luptă pentru dominaţia supremă. Pe câmpul de luptă, un rege pe moarte îi cere fiicei lui, prinţesa Fei-Er, să preia conducerea şi să apere regatul cu ajutorul generalului Xue-Hu.

    Regia: Tony Ching Siu-Tung
    13 2
    5.8
  • Three Kingdoms (2008)

    Regatul dragonilor

    Pe tronul Chinei se perindă regi orgolioși și lipsiți de diplomație, astfel că țara rămâne divizată. La vârsta de 71 de ani, lui Zhao Zilong i se cere să pornească o ultimă și glorioasă campanie militară împotriva conducătorilor rebeli.

    Regia: Daniel Lee
    11 1
    6.1
  • Ip Man (2008)

    Marele maestru Ip Man

    Povestea semi-biografică a legendarului Yip Man, primul maestru al artelor marţiale care a predat stilul chinez Wing Chun.

    Regia: Wilson Yip
    89 1
    8.0