Filmele cu Zoë Bell

  • Zoë Bell

    Zoë Bell

    45 de ani
    Data nașterii: 17.11.1978
    Locul nașterii: Waiheke Island, New Zealand
  • Regia: Tara Wood
    9 0
    7.3
  • Paradox (2016)

    Regia: Michael Hurst
    3 0
    4.6
  • Camino (2015)

    Drumul supraviețuirii

    În junglele din Columbia, un fotojurnalist surprinde adevărul în spatele unui grup de misionari care nu sunt ceea ce par.

    Regia: Josh C. Waller
    4 1
    4.9
  • The Hateful Eight (2015)

    Cei 8 odioși

    La șase ani de la Războiul Civil American, o trăsură gonește prin peisajul înghețat al Wyoming-ului. Pasagerii, vânătorul de recompense John Ruth și captura sa, Daisy Domergue, se îndreaptă spre Red Rock, unde Ruth o va preda justiției pe Domergue

    Regia: Quentin Tarantino
    Oscar-uri:
    90 2
    7.8
  • Mercenaries (2014)

    Mercenarele

    Fiica președintelui este capturată și întemnițată în timp ce călătorea într-o zonă de război, așa că o echipă de elita de comando feminină este reunită pentru a se infiltra într-o închisoare de femei pentru o salvare îndrăzneață.

    Regia: Christopher Ray
    15 1
    3.7
  • Raze (2013)

    Raze este un film care se concentrează pe două femei răpite și altele 50 care sunt forțate să se lupte între ele, într-o vizuină subterană, cu mâinile goale, spre deliciul unor spectatori nevăzuți.

    Regia: Josh C. Waller
    2 0
    5.1
  • Oblivion (2013)

    Planeta uitată

    Locuitor al unui Pământ situat într-un viitor spectaculos, confruntarea unui om cu trecutul îl va conduce într-o călătorie a descoperirilor și a redefinirii personale în vreme ce luptă din răsputeri să salveze de la pieire întreaga omenire.

    Regia: Joseph Kosinski
    134 3
    7.0
  • The Baytown Outlaws (2012)

    Joc sângeros

    Dupa ce este împușcată aproape mortal de către fostul ei soț, Carlos (Billy Bob Thornton), și îi este răpit nepotul, e timpul ca și Celeste (Eva Longoria) să joace murdar. Ea merge până în Texas, unde angajează trei frați certați cu legea.

    Regia: Barry Battles
    17 0
    6.3
  • Game of Death (2011)

    Jocul morții

    Agentul CIA Marcus (Wesley Snipes) primește misiunea de a se infiltra în cercul unui traficant de arme internațional, Frank Smith, pentru a-l aduce în fața justiției. Jones reușește să se angajeze ca pază de corp pentru Smith.

    Regia: Giorgio Serafini
    15 5
    4.7
  • Angel of Death (2009)

    Spiritul răzbunării

    O asasină de profesie devine țintă pentru una din victimele ei, în urma unei răniri aproape fatale la cap. Devenind o asasină pe cont propriu, care nu respectă nicio lege, conflictul cu foștii gangsteri cu care era în cârdășie escaladează.

    Regia: Paul Etheredge
    6 1
    4.9
  • Death Proof (2007)

    Dovada morții

    Pentru cea mai tare DJ-iță din Austin, apusul este o ocazie perfectă ca să piardă vremea prin oraș cu prietenele sale. Fetele sunt frumoase, iar capete se întorc după ele. Sub fața brăzdată de cicatrice a Cascadorului Mike se ascunde însă un...

    Regia: Quentin Tarantino
    20 5
    7.0
  • Grindhouse (2007)

    Planeta terorii

    Quentin Tarantino şi Robert Rodriquez şocheaza din nou cu acest omagiu adus thriller-elor de categorie B, pline de sex şi violenţă, proiectate de obicei în cinematografe specializate denumite "grind houses". Filmul e compus din două lungmetraje:...

    Regia: Eli Roth, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez
    22 4
    7.5