Filmele și serialele cu Zooey Deschanel

  • Zooey Deschanel

    Zooey Deschanel

    44 de ani
    Data nașterii: 17.01.1980
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Trolls (2016)

    Trolii

    Filmul de animație Trolii transportă publicul către o lume colorată și minunată populată de Troli extraordinar de optimiști, care dansează și cântă continuu dar și de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiți numai când au Troli în stomac.

    Regia: Walt Dohrn, Mike Mitchell
    19 1
    6.4
  • Richie (Bill Murray) este un manager de muzica rock ce a avut si zile mai bune decat acestea si isi duce ultimul client care i-a mai ramas intr-un tur prin Afghanistan. Atunci cand Richie ajunge in Kabul, ramane de unul singur, fara niciun ban.

    Regia: Barry Levinson
    4 0
    5.5
  • Our Idiot Brother (2011)

    Fratele nostru idiot

    De fiecare dată când e oaspetele care doarme pe canapeaua din casa uneia dintre surori, reușește să facă ceva insuportabil și să strice relația cu acea soră. În cele din urmă, e de înțeles de ce Ned nu poate avea o relație de durată decât cu câinele.

    Regia: Jesse Peretz
    5 0
    6.4
  • New Girl (2011)

    Viața cu Jess

    Jess Day este o învățătoare de aproape 30 de ani, foarte simpatică, dar care nu prea are noroc în dragoste. După ultima relație eșuată, aceasta se mută împreună cu 3 băieți

    Scenariul: Elizabeth Meriwether
    31 1
    7.8
  • Your Highness (2011)

    Măria ta

    O comedie fantastică despre un prinț arogant și puturos și fratele lui mult mai demn și întreprinzător. Când ursita celui de-al 2lea e răpită de un vrăjitor, iar de soarta ei depinde viitorul întregului regat magic, cei 2 frați trebuie să facă echipă

    Regia: David Gordon Green
    22 6
    5.5
  • 500 Days of Summer (2009)

    (500) de zile cu Summer

    O abordare proaspătă a comediei romantice, (500) Days of Summer ni-i prezintă pe Summer, o femeie care nu crede în dragoste adevărată, și Tom, tânărul care se îndrăgostește nebunește de ea.

    Regia: Marc Webb
    20 0
    7.7
  • Gigantic (2008)

    O comedie romantică despre Brian, un vânzător de saltele, și Happy, o tânără frumoasă pe care o cunoaște la magazinul la care lucrează

    Regia: Matt Aselton
    4 0
    6.0
  • The Happening (2008)

    Întâmplarea

    Thriller despre o familie care încearcă să fugă din calea unei calamități naturale în stare să pună întreaga omenire în pericol, ultimul film al lui M. Night Shyamalan îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Zooey Deschanel și John Leguizamo.

    Regia: M. Night Shyamalan
    32 4
    5.0
  • Yes Man (2008)

    Omul Da

    Jim Carrey este Kevin, un barbat rigid care isi da seama intr-o zi ca zice prea des "NU!". Ca sa-si condimenteze viata si ca sa fie mai deschis in fata oportunitatilor, Kevin se hotaraste sa zica numai "DA!".

    Regia: Peyton Reed
    23 1
    6.8
  • Flakes (2007)

    Un grup de localnici ratați dezbat misterele istoriei cerealelor și raportul ideal între lapte și fulgi, iar un capitalist local le fură conceptul.

    Regia: Michael Lehmann
    0 0
    5.9
  • The Go-Getter (2007)

    Dupa moartea mamei lui, un adolescent fura o masina si pleaca intr-o calatorie pentru a-si regasi fratele plecat cu mult timp in urma. Pe parcursul calatoriei, tanarul descopera o legatura profunda si ciudata intre el si proprietarul masinii.

    Regia: Martin Hynes
    0 0
    6.5
  • Tin Man (2007)

    Omul de tinichea

    2 0
    7.0
  • Bridge to Terabithia (2007)

    Podul către Terabithia

    Bazat pe populara carte pentru copii, Bridge to Terabithia este un film fantastic despre prietenie și puterea imaginației, creat de producătorii Cronicilor din Narnia.

    Regia: Gábor Csupó
    18 1
    7.2
  • Surf's Up (2007)

    Cu toții la surf!

    Povestea unei echipe de specialişti în documentare ce filmează în culisele celei mai tensionate, sfâşietoare şi periculoase competiţii de surf din lume, Penguin World Surfing Championship. Personajul principal e Cody Maverick, un surfer amator.

    Regia: Ash Brannon, Chris Buck
    10 0
    6.7
  • Live Free or Die (2006)

    Trăiește liber sau mori

    Regia: Gregg Kavet, Andy Robin
    0 0
    5.4