Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1116 din 1547

  • Millennium (1996)

    Actiunea are loc în perioada anilor de dinainte de 2000 și prezintă investigațiile unui fost agent FBI, care are abilitatea să pătrundă în mintea criminalilor. Frank Black lucrează pentru un grup misterios numit Grupul Millennium.

    Scenariul: Chris Carter
    21 0
    8.0
  • Emma (1996)

    O incantatoare comedie romantica, lungmetrajul Emma, ecranizare a romanului omonim semnat Jane Austen, ne prezinta o tanara si frumoasa englezoaica, preocupata prea mult de fericirea celorlalti si prea putin de a ei...

    Regia: Douglas McGrath
    Oscar-uri:
    21 2
    6.6
  • Primal Fear (1996)

    Avocatul diavolului

    Un avocat arogant (Richard Gere) preia cazul unui tanar (Edward Norton) acuzat de uciderea preotului care avea grija de el. Cazul devine mult mai complex cand acuzatul marturiseste ca mai era cineva in camera in momentul crimei.

    Regia: Gregory Hoblit
    37 1
    7.7
  • The Cable Guy (1996)

    Tipu' de la cablu

    Jim Carrey, cel mai în vogă actor de comedie ai ultimilor ani reuşeşte un recital demenţial în acest film nebun regizat de excentricul Ben Stiller. Carrey e tipu' care pune cablul, dar nu o face oricum.

    Regia: Ben Stiller
    17 3
    6.1
  • Romeo + Juliet (1996)

    Romeo + Julieta

    O transpunere originală a faimoasei piese semnată de Shakespeare, o variantă adaptată la viața modernă dintr-o suburbie a Veronei, pâstrănd totuși dialogul original. Membrii familiilor - traficanți de arme - poartă un război devastator pe străzi.

    Regia: Baz Luhrmann
    12 3
    6.7
  • Sleepers (1996)

    Păcatele tinereții

    Filmul aduce in prim plan patru fosti delincventi minori care isi duc la capat razbunarea finala asupra fostilor lor gardieni de la scoala de corectie, care ii violasera si ii torturasera.

    Regia: Barry Levinson
    32 1
    7.5
  • Sense and Sensibility (1996)

    Rațiune și simțire

    Inspirat după romanul lui Jane Austen, "Sense and Sensibility", filmul este povestea surorilor Dashwood, sensibila Elinor și pasionata Marianne, ale căror șanse de a se căsători par condamnate pentru totdeauna de brusca pierdere a averii familiei.

    Regia: Ang Lee
    Oscar-uri:
    33 2
    7.7
  • Last Man Standing (1996)

    Supraviețuitorul

    Povestea originala care sta la baza acestui film a fost scrisa de Akira Kurosawa si a inspirat, de altfel, un alt film celebru – Pentru un pumn de dolari. Actiunea se petrece in orasul Jericho, la granita cu Mexicul, pe timpul prohibitiei.

    Regia: Walter Hill
    52 2
    6.4
  • Jerry Maguire (1996)

    Jerry Maguire, un agent sportiv foarte important, face greşeala să scrie un memoriu despre activitatea companiei la care lucra: lucrurile pe care le gândim şi nu le spunem. Ca urmare, este concediat fără ocolişuri...

    Regia: Cameron Crowe
    Oscar-uri:
    40 2
    7.3
  • The English Patient (1996)

    Pacientul englez

    La sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, contele Almasy, suferă arsuri îngrozitoare într-un accident aviatic. Vegheat de o infirmieră devotată şi sensibilă, el îşi rememorează viaţa

    Regia: Anthony Minghella
    Oscar-uri: x 9
    49 4
    7.4
  • Trainspotting (1996)

    Observarea trenurilor

    Renton, adânc scufundat în lumea drogurilor din Edinburgh, încearcă să renunte, în ciuda atracției drogurilor și influenței prietenilor.

    Regia: Danny Boyle
    34 6
    8.1
  • Mixed Blessings (1995)

    Umbrele fericirii

    Regia: Bethany Rooney
    0 0
    5.8
  • No Greater Love (1995)

    Iubire fără sfârșit

    Regia: Richard T. Heffron
    0 0
    5.9
  • Malicious (1995)

    Regia: Ian Corson
    0 0
    5.0
  • Deep River (1995)

    Regia: Kei Kumai
    0 0
    7.7