Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Dramă - pagina 1128 din 1547

  • Powder (1995)

    Copilul fulgerului

    Un adolescent crescut şi educat într-un mic orăşel din Texas, de bunicii săi, total izolat, fără prieteni sau colegi de şcoală, deosebit de inteligent, suferă de albinism: piele albă, ochi aproape roz, absenţa părului. Corpul său produce efecte...

    Regia: Victor Salva
    20 1
    6.6
  • To Die For (1995)

    Pe viață și pe moarte

    Viata a trei tineri adolescenti este schimbata in mod dezastruos si ireparabil de Suyanne (Nicole Kidman), o femeie tanara, foarte frumoasa, perfect constienta de felul in care o vad barbatii si total lipsita de scrupule. Ea stie foarte bine ce...

    Regia: Gus Van Sant
    13 3
    6.8
  • Bad Blood (1995)

    Viper

    Regia: Tibor Takács
    1 0
    4.6
  • Friday (1995)

    Vineri

    Craig (Ice Cube) si Smokey (Chris Tucker) sunt doi tineri din Los Angeles aflati intr-o permanenta cautare de bani pentru distractii. Filmul incepe cu o zi obisnuita din viata lor, o dupa-amiaza de vineri, in care, ca de obicei, cei doi tineri...

    Regia: F. Gary Gray
    27 1
    7.2
  • Outbreak (1995)

    Alerta

    O boala virulenta de provenienta africana este adusa accidental in Statele Unite. Colonelul Sam Daniels si echipa sa de medici militari trebuie sa gaseasca sursa si radacinile virusului inainte ca acesta sa ucida intreaga populatie a tarii.

    Regia: Wolfgang Petersen
    25 0
    6.6
  • Devil in a Blue Dress (1995)

    Diavolul în rochie albastră

    1948, Los Angeles. Veteranul Ezikeal Rawlins caută de lucru. La barul prietenului său, el este prezentat lui DeWitt Albright, care caută pe cineva care să-l ajute să găsească o femeie despre care se crede ca se ascunde in comunitatea negrilor din LA.

    Regia: Carl Franklin
    20 1
    6.8
  • Strange Days (1995)

    Zilele ciudate

    Intr-un Los Angeles din viitor, un fost politist, Lenny Nero, intra in posesia unui disc cu amintirile unui criminal. Lenny intelege ca nu va avea liniste, pana cand nu va descoperi identitatea celui ale carui amintiri le-a aflat.

    Regia: Kathryn Bigelow
    26 4
    7.2
  • The Scarlet Letter (1995)

    Litera stacojie

    In secolul al XVII-lea, o femeie pasionala este atrasa de un tanar pastor. Atunci cand afla ca este foarte probabil ca sotul ei sa fi fost ucis de indieni, decide sa-si urmeze dragostea, sfidand comunitatea patriarhala.

    Regia: Roland Joffé
    15 0
    5.3
  • La haine (1995)

    Ura

    Filmul urmareste trei tineri prieteni si timpul petrecut de ei intr-un ghetou dintr-o suburbie franceza. Vinz, un evreu, Said, un arab si Hubert, un boxer de culoare, traiesc de cand se stiu in suburbiile Frantei, locuri in care nivelul inalt de...

    Regia: Mathieu Kassovitz
    15 4
    8.1
  • Kiss of Death (1995)

    Sărutul morții

    Jimmy Kilmartin este un fost condamnat care încearcă să se reabiliteze, urmând calea cea dreaptă. Totuși, nu poate spune nu slujbei oferite de Little Junior Brown, un ticălos fără pereche, un om violent și puternic.

    Regia: Barbet Schroeder
    17 1
    5.9
  • Murder One (1995)

    Scenariul: Steven Bochco, Charles H. Eglee, Channing Gibson
    2 0
    8.2
  • Babe (1995)

    Babe - Cel mai curajos porc din lume

    Filmul descrie aventurile unui porc care vrea sa devina caine ciobanesc. In Romania, filmul a rulat dublat in limba romana. (Fiind primul experiment de acest gen.)

    Regia: Chris Noonan
    Oscar-uri:
    14 1
    6.9
  • Rob Roy (1995)

    Povestea celebrului Rob Roy (Liam Neelson), un scotian mandru si drept, care pune la mare pret familia si incearca sa aduca bunastare in randul celor pe care ii conduce.

    Regia: Michael Caton-Jones
    30 0
    6.9
  • Trei barbati imbracati in rochii fistichii isi insusesc plini de nerusinare, dar cu maxima savoare, intreg arsenalul seductiei feminine in aceasta comedie total iesita din canoane.

    Regia: Beeban Kidron
    5 1
    6.7
  • Dilwale Dulhania Le Jayenge (1995)

    Dragoste cu scântei

    În timp ce Raj este bogat, nu are nicio grijă și nu ține seama de constrângeri, Simran provine dintr-o familie care se conduce după vechile tradiții indiene. Cei doi se întâlnesc într-o excursie în Europa și ceea ce începe ca o joacă se transformă...

    Regia: Aditya Chopra
    4 0
    8.0