Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Sport - pagina 32 din 48

  • Blades of Glory (2007)

    Tăișul gloriei

    Dupa ce li s-a interzis pe viata sa mai participe la concursurile individuale de patinaj artistic, tot ce au de facut Chazz si Jimmy este sa-si uneasca fortele si sa devina prima pereche barbat/barbat din istoria acestui sport.

    Regia: Josh Gordon, Will Speck
    7 0
    6.3
  • Balls of Fury (2007)

    Furie la fileu

    În lumea secreta, fără reguli și fără limite, a Ping-Pongului extrem, concurența este brutală și mizele sunt mortale. Acum, o nouă comedie aruncă lumea asta secretă pentru prima dată pe ecran

    Regia: Robert Ben Garant
    7 2
    5.3
  • Bring It On: In It to Win It (2007)

    Majoretele: Totul pentru victorie

    Distracția majoretelor continuă cu acest film din 2007. Echipe de majoreterivale din New York și California se întrec pentru a câștiga un turneu.Aparent, ambele tabere sunt dispuse să facă orice pentru a obține victoria.

    Regia: Steve Rash
    4 0
    5.1
  • Goal II: Living the Dream (2007)

    Gol! II: Trăind visul

    Dupa ce castiga experienta la FC Newcastle United, Santiago Munez (Becker) primeste o sansa extraordinara in cariera sa, cand este transferat la Real Madrid.

    Regia: Jaume Collet-Serra
    5 0
    5.8
  • The Game Plan (2007)

    Plan de joc

    Dwayne este pe cale să întâlnească un adversar pe măsura lui - chiar dacă e vorba de o fetiță de numai 1,20m înâlțime. Dwayne își reafirmă imaginea de actor principal desăvârșit în rolul fundașului superstar Joe Kingman.

    Regia: Andy Fickman
    27 0
    6.4
  • Where Is Fred!? (2006)

    Unde este Fred?

    Fortat sa dea impresia ca este invalid, Fred atrage atentia unei tinere si frumoase regizoare - Denise. Aceasta doreste sa-i ofere un rol de invalid, in filmul pe care-l realizeaza. Desi indragostit de Denise, Fred continua sa-si joace rolul.

    Regia: Anno Saul
    1 0
    6.3
  • Believe in Me (2006)

    Intr-un orasel conservator, visul unui tanar de a antrena echipa de basket a liceului este naruit de hotararea luata de conducerea scolii ca el sa fie noul antrenor al echipei de fete.

    Regia: Robert Collector
    5 1
    7.0
  • Like Mike 2: Streetball (2006)

    Bascheții fermecați 2

    Plin de umor, actiune la cote maxime, dar totusi sensibil si magic… într-un joc complet nou! În continuarea filmului de mare succes Like Mike, acestui tânăr ambitios i se materializează visurile de succes si faimă.

    Regia: David Nelson
    7 1
    4.1
  • All You've Got (2006)

    Tot ce ai

    Trei jucatoare privilegiate de volei, se transfera la liceul ce antreneaza o echipa adversa, dupa ce campusul lor este distrus intr-un incendiu...

    Regia: Neema Barnette
    0 0
    4.2
  • The Gymnast (2006)

    Gimnasta

    Uimitoarea Dreya Weber joacă rolul unei foste campioane la gimnastică ce descoperă iubirea și o altfel de viață implicându-se într-un proiect de show artistic alături de o dansatoare, rol interpretat de fosta majoretă a L.A. Lakers, Addie Yungmee.

    Regia: Ned Farr
    0 0
    6.3
  • Surf School (2006)

    Scoala de surf

    Un grup de oameni, complet pe dinafara in ce priveste surf-ul decide sa concureze cu cea mai mare echipa de surf.

    Regia: Joel Silverman
    0 0
    2.2
  • Aryan: Unbreakable (2006)

    Aryan invincibilul

    Neha traieste o viata fara lipsuri alaturi de familia ei, dar ea este indragostita de Aryan, un boxer sarac cu care isi face planuri impotriva vointei familiei ei...

    Regia: Abhishek Kapoor
    0 0
    4.4
  • Offside (2006)

    Oare cine este acel băiat ciudat care stă liniștit într-un colț al autobuzului plin de microbiști, care țipă în drum spre un meci de fotbal? De fapt, acest băiat timid este o fată deghizată. Ea nu e singura. Și femeilor le place fotbalul în Iran.

    Regia: Jafar Panahi
    1 0
    7.3
  • Friday Night Lights (2006)

    Luminile nopții de vineri

    În orășelul Dillon din Texas o singură noapte contează: noaptea de vineri. Eric Taylor a fost angajat de curând ca antrenor al echipei de fotbal a orașului, care este mândria și bucuria localnicilor. Tot orașul își dorește cu ardoare ca echipa lor...

    Scenariul: Peter Berg
    3 0
    8.7
  • The Flying Scotsman (2006)

    Scoțianul zburător

    Povestea unuia dintre cei mai mari sportivi scotieni - campionul mondial la ciclism viteza - Graeme Obree. Filmul urmareste efortul urias al acestuia in incercarea de a deveni campion mondial.

    Regia: Douglas Mackinnon
    1 0
    7.0