Subtitrări pentru filmele și serialele din genul Sport - pagina 35 din 48

  • Goal! The Dream Begins (2005)

    Gol!: Visul începe

    Las fel ca milioanele de copii din intreaga lume, Santiago Munez viseaza sa devina un fotbalist profesionist. Totusi, locuind intr-un cartier de la periferia orasului Los Angeles, el crede ca este numai un vis si atat.

    Regia: Michael Winterbottom, Danny Cannon
    7 1
    6.7
  • Rebound (2005)

    Ricoșeu

    Antrenorul de basket Roy McCormick este interesat mai mult de alte afaceri decât de câstigarea meciurilor. Dar, la un moment dat Roy este pe cale de a pierde totul dacă nu demonstrează că poate câstiga meciurile fără să îsi piardă calmul.

    Regia: Steve Carr
    4 0
    5.1
  • Green Street Hooligans (2005)

    Huliganii de pe Green Street

    Dat afara pe nedrept de la Harvard pentru posesie de droguri, Matt se duce în vizita la sora si la cumnatul sau, Steve, în Anglia. Odata ajuns aici se împrieteneste cu fermecatorul dar periculosul Pete Dunham, fratele lui Steve, si este initiat în...

    Regia: Lexi Alexander
    20 3
    7.4
  • The Longest Yard (2005)

    Echipa Sfarmă-Tot

    The Longest Yard este remake-ul filmului din

    Regia: Peter Segal
    36 2
    6.4
  • Saint Ralph (2004)

    Sfântul Ralph

    Regia: Michael McGowan
    2 0
    7.4
  • Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

    Păzea la minge!

    În încercarea de a-și salva clubul sportiv de la preluarea de către o companie rivală mai mare, un grup de tipi încearcă să joace cel mai tembel joc inventat vreodată: Dodgeball (Păzea la minge!).

    Regia: Rawson Marshall Thurber
    9 0
    6.7
  • The Calcium Kid (2004)

    Meciul cel mare

    Peste noapte, Jimmy Connelly (Orlando Bloom) a devenit un sex simbol în cartierul sãu si speranta Marii Britanii pentru un mare meci de box. Iar el nu prea stie ce sa facã acum, când e centrul atentiei.

    Regia: Alex De Rakoff
    0 0
    5.6
  • Before the Fall (2004)

    Napola - Elita lui Hitler

    Ne aflam in 1942. Friedrich Weimer, un baiat foarte muncitor de 17 ani dintr-un district al clasei muncitoare din Berlin, adora sa boxeze. Singura sa problema e ca ezita tot timpul sa dea lovitura finala care l-ar putea face KO pe oponentul sau....

    Regia: Dennis Gansel
    8 0
    7.4
  • Regia: George King
    0 0
    5.1
  • Friday Night Lights (2004)

    Vis împlinit

    Visul împlinit este o cronicã sportivã din sezonul anului 1988. Permian High Panthers, echipa de fotbal care s-a bucurat de cel mai mare succes din istoria Texasului, este formatã dintr-un grup de prieteni curajosi.

    Regia: Peter Berg
    4 0
    7.2
  • Wimbledon (2004)

    Peter nu poate spune ca a avut succesul pe care si l-a dorit in tenis. A fost clasat pe locul 11 in lume dupa care a ajuns pe locul 119. Acum, in ajunul retragerii din tenisul profesionist, decide sa participe inca o data la turneul de la Wimbledon.

    Regia: Richard Loncraine
    6 0
    6.3
  • The Football Factory (2004)

    Fanaticii fotbalului

    Fanaticii totbalului este un film despre fotbal, despre suporteri, despre cum au ajuns britanicii sa ridice la apogeu cultul unui sport, despre cum sportul acesta le schimba vietile. Despre fotbal ca scop in viata in lipsa altui scop, despre...

    Regia: Nick Love
    1 0
    6.7
  • Bring It on: Again (2004)

    Majoretele

    Este pura euforie cand intra in scena noile majorete din concursul echipelor de animatoare! O echipa de majorete aflata in plina ascensiune alimenteaza farmecul acestei excelente comedii.

    Regia: Damon Santostefano
    2 0
    4.4
  • Million Dollar Baby (2004)

    O fată de milioane

    Filmul spune povestea lui Maggie, o chelnerita care s-a mutat la Los Angeles pentru a deveni campioana de box. Dorinta ei este de a fi antrenata de legendarul Frankie Dunn. Filmul este o poveste profunda despre hotarare, putere si dragoste.

    Regia: Clint Eastwood
    Oscar-uri: x 4
    49 2
    8.1
  • Full-Court Miracle (2003)

    Miracole pe teren

    Regia: Stuart Gillard
    1 0
    5.7