Filmele regizate de Aaron Norris

 • Aaron Norris

  Aaron Norris

  72 de ani
  Data nașterii: 23.11.1951
  Locul nașterii: Gardena, California, USA
 • Căpitanul Walker investigheaza o crimă care are legătură cu dispariţia unei arme de la guvern. Pe lângă asta, încearcă să-i dea de urmă unui tânăr care a comis o crimă la nivel înalt.

  Regia: Aaron Norris
  4 0
  5.4
 • Forest Warrior (1996)

  Legenda razboinicului

  Atunci cand nu se zbantuie prin padure Logan (Josh Wolford), Austene (Megan Paul), Justin (Trenton Knight) si prietenii lor ii fac o vizita lui Clovis, un mestesugit povestitor.

  Regia: Aaron Norris
  23 0
  3.6
 • Hellbound (1994)

  Emisarul iadului

  Frank Shatter şi Calvin Jackson se deplasează în Israel pentru a elucida moartea misterioasă a unui rabin. Dupã un timp, cei doi realizează că ţinta investigaţiilor lor este o fiinţă supranaturală, emisarul Satanei

  Regia: Aaron Norris
  17 2
  4.7
 • Sidekicks (1992)

  În umbra unui vis

  Pasiunea poate transforma visurile imposibile în realitate. Mr. Lee, un bucătar priceput și la gătit și la artele marțiale, îi dezvaluie lui Barry secretele tehnicilor războinice și-i pregătește terenul pentru întâlnirea cu eroul său, Chuck Norris.

  Regia: Aaron Norris
  17 0
  5.1
 • The Hitman (1991)

  Asasinul mafiei

  După ce supravieţuieşte unei tentative de asasinat comisă de fostul lui partener, ofiţerul Cliff Garrett (Chuck Norris) pune la cale un plan elaborat de răzbunare, infiltrându-se în lumea crimei sub acoperirea unui asasin plătit

  Regia: Aaron Norris
  15 0
  5.3
 • Delta Force 2: The Colombian Connection (1990)

  Delta Force II: Filiera columbiană

  Ramon Cota, traficant de droguri cunoscut in toata lumea, este vinovat de uciderea unei mame si al copilului acesteia. Eforturile colonelului Scot McCoy si ale partenerului sau nu dau nici un rezultat in incercarea de a-l aduce in fata justitiei.

  Regia: Aaron Norris
  23 2
  4.9
 • Un ofițer tânăr, proaspăt absolvent al Academiei Militare West Point, este trimis în Vietnam. Acolo are parte de orice, numai de respect nu. Totul se schimbă după ce este rănit. Se întoarce un soldat mai înțelept și un comandant mai capabil.

  Regia: Aaron Norris
  15 0
  5.3
 • Braddock: Missing in Action III (1988)

  Braddock: Dispărut în acțiune III

  Cand colonelul Braddock (Chuck Norris) a parasit Saigonul, a crezut ca si-a pierdut sotia vietnameza. Nici o clipa nu s-a gandit ca aceasta ar fi in viata ba, mai mult, ca are un fiu. Colonelul pleaca in Vietnam pentru a-si recupera familia.

  Regia: Aaron Norris
  27 0
  4.8