Filmele regizate de Adam McKay

 • Adam McKay

  Adam McKay

  54 de ani
  Data nașterii: 17.04.1968
  Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
 • Don't Look Up (2021)

  Nu priviți în sus

  Doi astronomi mediocri trebuie să facă un tur media gigantic pentru a preveni omenirea despre apropierea unei comete care va distruge Terra.

  Regia: Adam McKay
  116 15
  7.2
 • Vice (2018)

  Vicele

  Vice este povestea lui Dick Cheney și își propune să ne arate cum a reușit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcția de vice-președinte al lui George W. Bush Jr.

  Regia: Adam McKay
  Oscar-uri:
  65 7
  7.2
 • The Big Short (2016)

  Brokerii apocalipsei

  Filmul are la bază bestseller-ul lui Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine, ce explorează mecanismele ce au dus la ultima mare criză economică, declanşată pe Wall Street, în 2007-2008.

  Regia: Adam McKay
  Oscar-uri:
  29 6
  7.8
 • Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

  Un știrist legendar 2

  Anchorman 2 este o continuare a comediei din 2004, The Anchorman, despre un prezentator de știri din anii '70, Ron Burgundy (Will Ferrell), care se bucura de mare succes, mai ales datorită înfățișării sale.

  Regia: Adam McKay
  5 1
  6.3
 • The Other Guys (2010)

  Ceilalți tipi

  Doi detectivi din New York sunt repartizați în departamentul de contabilitate, deci privați de „acțiune". Allen e fericit, nu la fel Terry. Când se va ivi ocazia ca ei să arate de ce sunt în stare, lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

  Regia: Adam McKay
  30 4
  6.6
 • Step Brothers (2008)

  Frații vitregi

  Doi barbati rasfatati si de o deplina imaturitate intra in conflict cand devin frati vitregi: parintii lor se casatoresc, ceea ce le da celor doi lumea peste cap, aruncandu-i intr-o amuzanta batalie pentru primul loc in atentia parintilor.

  Regia: Adam McKay
  8 2
  6.9
 • Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

  Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby

  Atunci cand soferul de Formula Unu Jean Girard ii provoaca pe "Shake" si "Bake" pentru suprematia curselor NASCAR, Ricky Bobby trebuie sa-si invinga demonii si sa se lupte cu Girard pentru dreptul de a fi cunoscut drept cel mai tare sofer de curse.

  Regia: Adam McKay
  9 1
  6.6
 • Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

  Un știrist legendar

  Ron este un cunoscut prezentator de stiri al anilor '70, care se bucura de succes mai ales datorita infatisarii. Aparitia Veronicai Comingstone nu il deranjeaza la inceput. Dar Veronica este o jurnalista foarte talentata.

  Regia: Adam McKay
  8 1
  7.1