Filmele regizate de Adam Shankman

  • Adam Shankman

    Adam Shankman

    59 de ani
    Data nașterii: 27.11.1964
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Disenchanted (2022)

    Regia: Adam Shankman
    20 2
    5.6
  • What Men Want (2019)

    Ce-și doresc bărbații

    Ali este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de colegii ei bărbați. Când primește o promovare bine meritată, se întreabă ce trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților. Să le audă gândurile?

    Regia: Adam Shankman
    73 11
    5.4
  • Rock of Ages (2012)

    Rock pentru totdeauna

    Poate că Sherrie (Julianne Hough) şi Drew (Diego Boneta) lucrează ca simpli ospătari, dar asta nu înseamnă deloc că nu au visuri mari: cei doi pleacă la New York ca să dea lovitura, ea ca actriţă, el ca star rock.

    Regia: Adam Shankman
    14 3
    5.9
  • Bedtime Stories (2008)

    Povești de adormit copiii

    Skeeter, acum trecut de 30 de ani, își amintește cu drag de vremurile fericite alături de tatăl său în cămăruța hotelului unde luau viață tot felul de povești fantastice și captivante.

    Regia: Adam Shankman
    24 0
    6.0
  • Hairspray (2007)

    Intrigi de culise

    Tracy e supraponderală, dar adoră să danseze. Dorinţa ei este să apară în celebra emisiune a lui Corny Collins. Acesta o vede dansând şi-i propune să intre în concurs. Tracy devine un star, atrăgând invidia lui Amber, stăpâna emisiunii până atunci.

    Regia: Adam Shankman
    4 1
    6.7
  • Cheaper by the Dozen 2 (2005)

    Cu duzina e mai ieftin 2

    Intenționând să petreacă o frumoasa vacanță împreună, Tom și Kate își iau cei 12 copii și pleacă într-o stațiune de pe malul lacului Winnetka, în Wisconsin. Planurile le vor fi, însă, date peste cap datorită întâlnirii cu familia Murtaugh.

    Regia: Adam Shankman
    9 0
    5.5
  • The Pacifier (2005)

    Bona de la forțele speciale

    Vin Diesel este întruparea eroului modern... sare din avion, conduce maşini de curse, se bate cu cei mai răi tipi din lume şi iese basma curată din acţiuni pe care nici James Bond nu le-ar fi reuşit

    Regia: Adam Shankman
    34 0
    5.6
  • Bringing Down the House (2003)

    Întoarcerea casei pe dos

    Un tip singuratic isi gaseste partenera pe internet si stabileste o intalnire romantica la el acasa. Ceea ce nu stie el este ca femeia tocmai a evadat din inchisoare special pentru a se intalni cu el.

    Regia: Adam Shankman
    17 0
    5.6
  • A Walk to Remember (2002)

    O iubire de neuitat

    Un baiat rebel se indragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor ii va transfigura pe amandoi. Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile...

    Regia: Adam Shankman
    54 2
    7.3
  • The Wedding Planner (2001)

    Planificatoarea de nunți

    Nimeni nu intelege dragostea si romantismul mai bine decat Mary Fiore (Jennifer Lopez) - cea mai cunoscuta organizatoare de nunti din San Francisco. Specialista in indeplinirea viselor altora, ea e prea ocupata ca sa mai aiba si o viata personala.

    Regia: Adam Shankman
    21 3
    5.3