Filmele regizate de Adrian Lyne

  • Adrian Lyne

    Adrian Lyne

    83 de ani
    Data nașterii: 04.03.1941
    Locul nașterii: Peterborough, Cambridgeshire, England, UK
  • Deep Water (2022)

    Ape adânci

    APE ADÂNCI ne poartă în căsnicia unui cuplu perfect, Vic (Affleck) și Melinda (de Armas) Van Allen, unde descoperim ce jocuri psihologice periculoase joacă și ce se întâmplă cu cei prinși în mijlocul lor.

    Regia: Adrian Lyne
    92 12
    5.5
  • Unfaithful (2002)

    Infidela

    Edward si Connie formeazã un cuplu fericit, de vârstã medie, care trãieste "visul american". Împreunã cu fiul lor de opt ani, un câine si o menajerã, ei au o viatã de invidiat în suburbiile orasului New York. Dar orice trai întâmpinã si greutãti.

    Regia: Adrian Lyne
    27 3
    6.7
  • Lolita (1998)

    Venit sa predea in SUA, profesorul Humbert inchiriaza o camera in casa lui Charlotte Heze, dar numai dupa ce o vede pe fiica de 12 ani a acesteia, Dolores, de care se simte imediat atras. Se va casatori cu Charlotte, pentru a fi aproape de fiica ei.

    Regia: Adrian Lyne
    19 4
    6.8
  • Indecent Proposal (1993)

    Propunerea indecentă

    După ce Diana si David pierd tot ce au, un multi-milionar excentric le oferă un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Deși amândoi sunt de acord că aceasta ar putea fi o ieșire din dilema lor financiară, propunerea le amenință relația.

    Regia: Adrian Lyne
    36 2
    6.0
  • Jacob's Ladder (1990)

    Scara lui Jacob

    "O sfasietoare calatorie in compania unui veteran din Vietnam terorizat de proprii sai demoni si care incearca sa se reconcilieze cu trecutul. Povestea unui soldat care e si tata demolat de o tragedie familiala. Halucinatiile care-i pun in pericol...

    Regia: Adrian Lyne
    13 0
    7.4
  • Fatal Attraction (1987)

    Atracție fatală

    In absenta sotiei de acasa, un barbat are o aventura extraconjugala. Femeia vrea sa il pastreze in viata sa si incearca sa il distruga cand vede ca partenerul noptii fierbinti are remuscari si vrea sa isi reia viata linistita alaturi de sotia sa.

    Regia: Adrian Lyne
    28 3
    6.9
  • Nine 1/2 Weeks (1986)

    9 săptămâni și jumătate

    Cand Elizabeth l-a intalnit pe John era o femeie inteligenta, sofisticata, avand control deplin asupra vietii sale. Intrigata de personalitatea acestuia enigmatica si distanta, aterizeaza intr-o relatie plina de senzualitate, dar care se dezvolta...

    Regia: Adrian Lyne
    28 6
    5.9
  • Flashdance (1983)

    Flashdance - Strălucirea dansului

    Flashdance - Strãlucirea dansului, o loviturã muzicalã si vizualã datã box-office-ului, este povestea antrenantã a lui Alex Owens, o femeie de 18 ani ambitioasã si atrãgãtoare, care lucreazã ziua ca sudor, iar noaptea ca dansatoare într-un bar.

    Regia: Adrian Lyne
    Oscar-uri:
    15 0
    6.2