Filmele regizate de Alexander Payne

  • Alexander Payne

    Alexander Payne

    63 de ani
    Data nașterii: 10.02.1961
    Locul nașterii: Omaha, Nebraska, USA
  • The Holdovers (2023)

    Regia: Alexander Payne
    Oscar-uri:
    49 3
    7.9
  • Downsizing (2017)

    Mini-oamenii

    Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime?

    Regia: Alexander Payne
    117 37
    5.8
  • Nebraska (2013)

    Filmat în alb negru, Nebraska îi are în centru pe un tată vârstnic, fost alcoolic (Bruce Dern) și pe fiul său sceptic. Cei doi pornesc la drum din Montana către Nebraska pentru a primi banii pe care tatăl pretinde că i-a câștigat drept premiu.

    Regia: Alexander Payne
    7 0
    7.7
  • The Descendants (2011)

    Descendenții

    Povestea lui Matt King (Clooney), soț și tată indiferent, obligat să-și reexamineze trecutul și să-și accepte viitorul după ce soția lui suferă un accident. El se reapropie de fiice, în timp ce trebuie să hotărască dacă vinde sau nu pământul familiei

    Regia: Alexander Payne
    Oscar-uri:
    20 1
    7.3
  • Sideways (2004)

    Pe o parte

    Miles, dezamăgit de lipsa succesului ca scriitor, și Jack, un actor tot fără succes, pleacă într-o călătorie prin țara vinului din California în săptămâna dinaintea nunții lui Jack.

    Regia: Alexander Payne
    Oscar-uri:
    11 1
    7.5
  • About Schmidt (2002)

    Despre Schmidt

    Un agent de asigurari se trezeste ca pensionarea e mai dificila decat monotonia pe care a indurat-o mai bine de 40 de ani la serviciu. Atunci cand sotia-i moare brusc, Schmidt o ia razna. El spera sa se reconcilieze cu fiica instrainata.

    Regia: Alexander Payne
    20 1
    7.2
  • Election (1999)

    Candidata

    Jim (Matthew Broderick) e un instructor la liceul George Washington din Nebraska, care in ultima vreme a avut parte numai de nefericire, atat pe plan profesional cat si sentimental. Nervii ii sunt pusi la incercare in timpul campaniei electorale.

    Regia: Alexander Payne
    9 3
    7.3
  • Citizen Ruth (1996)

    Ruth

    Ruth ramane insarcinata, e dependenta de droguri, alcool si nu se poate stapanii in a le consuma. Fiind arestata, judecatorul ii propune sa avorteze copilul care nu avea un viitor prea luminos. Ruth intra in mijlocul taberelor pro/contra avort.

    Regia: Alexander Payne
    5 0
    7.0