Filmele regizate de Alexandre Aja

  • Alexandre Aja

    Alexandre Aja

    45 de ani
    Data nașterii: 07.08.1978
    Locul nașterii: Paris, France
  • Oxygen (2021)

    Oxigen

    O tânără femeie se trezește într-o capsulă criogenică fără să știe cine este sau cum a ajuns acolo. Pe măsură ce rămâne cu tot mai puțin oxigen, trebuie să-și reconstruiască memoria pentru a găsi o cale de a scăpa din acest coșmar.

    Regia: Alexandre Aja
    27 6
    6.5
  • Crawl (2019)

    Ape ucigașe

    Tânăra Haley Keller încearcă să-și salveze tatăl după ce orașul în care trăiesc este lovit de un uragan de categoria 5, însă se trezește blocată în casa înconjurată de ape pline de aligatori fioroși în căutare de pradă.

    Regia: Alexandre Aja
    127 19
    6.1
  • The 9th Life of Louis Drax (2016)

    Cea de-a 9-a viață a lui Louis Drax

    Psihologul Allan Pascal se afundă în misterul care testează limitele fanteziei și ale realității în momentul în care începe să lucreze cu un băiat de 9 ani care a suferit o cădere aproape fatală de pe o stâncă abruptă.

    Regia: Alexandre Aja
    44 6
    6.3
  • Horns (2013)

    Coarne

    Fiul de 26 de ani al unui muzician faimos are parte de o viață îndestulată și plină de privilegii și vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Merrin este violată și ucisă cu brutalitate, iar Ignatius devine principalul suspect

    Regia: Alexandre Aja
    8 1
    6.4
  • Piranha 3D (2010)

    După ce un seism subacvatic eliberează o mulțime de pești piranha hămesiți, un grup de turiști se trezește într-un pericol de moarte pe malul lacului Victoria. Eroina interpretată de Elizabeth Shue va trebui să lupte de una singură

    Regia: Alexandre Aja
    13 1
    5.5
  • Mirrors (2008)

    Oglinzile

    Obligat să demisioneze după ce și-a ucis partenerul într-un accident, Ben este angajat paznic de noapte într-un imens magazin ars de un incendiu. In magazin oglinzile au ramas strălucitoare, impecabil de curate. Brusc demonii din ele încep să atace.

    Regia: Alexandre Aja
    15 0
    6.1
  • The Hills Have Eyes (2006)

    Dealurile au ochi

    "The Hills Have Eyes" spune povestea unei familii aflate în drum spre California, a cărei excursii ia o turnură teribilă când mașina li se strică în mijlocul deșertului într-o zonă de experimente atomice a Guvernului.

    Regia: Alexandre Aja
    21 2
    6.4
  • High Tension (2003)

    Înaltă tensiune

    Marie, o studenta de 20 de ani, se pregateste pentru examene in ferma izolata a parintilor celei mai bune prietene a ei. Pe timpul noptii, un asasin, fara sa stie ca fata e in casa, ii omoara pe rand pe toti membrii familiei…

    Regia: Alexandre Aja
    13 4
    6.7