Filmele regizate de Amy Heckerling

  • Amy Heckerling

    Amy Heckerling

    69 de ani
    Data nașterii: 07.05.1954
    Locul nașterii: The Bronx, New York, USA
  • Vamps (2012)

    Vampe

    Vamps spune povestea a două superbe tinere vampir (Alicia Silverstone şi Krysten Ritter) care duc o agitată viaţă de noapte în New York-ul zilelor noastre - până când dragostea îşi face apariţia la orizont.

    Regia: Amy Heckerling
    5 1
    5.3
  • I Could Never Be Your Woman (2007)

    Nu aș putea să fiu niciodată femeia ta

    Acest film pune fata în fata contrastul dintre povestea de dragoste a unei femei mature si povestea fiicei sale care se îndragosteste pentru prima data în viata. O femeie de cariera (Michelle Pfeiffer) fara prea mult noroc în dragoste îsi gaseste...

    Regia: Amy Heckerling
    12 2
    6.0
  • Loser (2000)

    Fraierul

    Paul este un tip dintr-un orășel, care tocmai începe facultatea la New York. Cu bani puțini, fără prieteni, Paul e la pământ. Dar când o întâlnește, într-o zi, pe amabila lui colegă Dora,lucrurile vor lua o altă întorsătură.

    Regia: Amy Heckerling
    4 1
    5.3
  • Clueless (1995)

    Fără niciun indiciu

    Cher (Alicia Silverstone) nu are decat 16 ani, dar isi inchipuie ca ea e detinatoarea intelepciunii absolute. Increderea ei in propiile-i forte e atat de mare, incat si adultii incep sa vina la ea sa-i ceara sfatul, nemaivorbind de colegii de scoala.

    Regia: Amy Heckerling
    12 0
    6.9
  • Look Who's Talking (1992)

    Uite cine vorbește

    O contabila ramane insarcinata cu iubitul ei casatorit, care refuza sa-si asume responsabilitatea. Lasata de una singura, ea se imprieteneste cu un sofer de taxi cu inima mare care o duce in graba la spital, atunci cand se declanseaza contractiile.

    Regia: Amy Heckerling
    17 0
    5.9
  • Look Who's Talking Too (1990)

    Uite cine cu cine vorbește

    Mama lui Mikey și iubitul ei sunt acum căsătoriți și se ceartă încontinuu. În toiul acestor conflicte, ei o concep pe sora lui Mikey, Julie, ale cărei gânduri le putem auzi exprimate prin vocea comedianei Roseanne Barr.

    Regia: Amy Heckerling
    12 1
    4.7
  • National Lampoon's European Vacation (1985)

    Vacanța europeană

    Clark Griswold (Chevy Chase) si sotia sa Ellen (Beverly d’Angelo) traiesc unul din cele mai aventuroase momente din viata lor, pentru ca vor porni impreuna cu stranii lor copii Rusty (Jason Lively) si Audrey (Dana Hill) intr-o excursie in Europa.

    Regia: Amy Heckerling
    18 2
    6.2
  • Johnny Dangerously (1984)

    Johnny “pericol”

    Crima organizata nu a fost niciodata atat de dezorganizata! Anii ’30. Un barbat corect, cinstit si extrem de inimos este fortat sa ia calea ilegalitatii, pentru a putea achita facturile medicale ale mamei sale.

    Regia: Amy Heckerling
    3 0
    6.5
  • Fast Times at Ridgemont High (1982)

    Colegiul Ridgemont

    O extraordinara comedie despre viata tinerilor din anii '80. Jeff Spicoli este un tanar care merge la surf in fiecare dimineata si fumeaza marijuana, considerand ca scoala este neinteresanta pentru el. Situatiile hazlii nu intarzie sa apara.

    Regia: Amy Heckerling
    15 1
    7.1