Filmele regizate de Anand Tucker

  • Anand Tucker

    Anand Tucker

    60 de ani
    Data nașterii: 24.06.1963
    Locul nașterii: Bangkok, Thailand
  • Leap Year (2010)

    Anul bisect

    Știind că o tradiție irlandeză dă voie fetelor să-și ceară în căsătorie iubiții pe data de 29 februarie, Anna își urmează iubitul plecat într-o delegație la Dublin, decisă să fie ea cea care va îngenunchea în fața lui pentru marea propunere.

    Regia: Anand Tucker
    31 0
    6.4
  • Red Riding: The Year of Our Lord 1983 (2009)

    În căutarea asasinului: 1983

    Creierul din spatele răpirilor de copii și crimelor din ultimii 14 ani din comitatul Yorkshire nu poate rezista și acționează din nou. Filmul este bazat pe ultima parte a trilogiei scrisă de David Peace.

    Regia: Anand Tucker
    6 2
    7.1
  • When Did You Last See Your Father? (2007)

    Secretele tatălui meu

    Un parinte si un copil. Trecutul si prezentul. Amintiri si secrete. Se poate sa cunosti pe cineva de-o viata... si totusi sa nu-l cunosti deloc? Viata unui tata zugravita prin odiseea unui fiu.

    Regia: Anand Tucker
    6 0
    6.8
  • Shopgirl (2005)

    Fata de la magazin

    Shopgirl este povestea Mirabellei, o vanzatoare dezghetata care vrea sa devina artista si vinde manusi si accesorii in raionul unui magazin. Ea are doi barbati in viata ei: bogatul divortat Ray Porter (Steve Martin) si tanarul muzician Jeremy....

    Regia: Anand Tucker
    7 2
    6.3
  • Hilary and Jackie (1999)

    Hilary si Jackie

    Filmul evoca biografia a doua surori, Hilary si Jackie du Pre. Strans unite de copilaria petrecuta impreuna si de pasiunea comuna pentru muzica, Hilary cantand la flaut, iar Jackie la violoncel, drumurile celor doua surori se despart la...

    Regia: Anand Tucker
    3 0
    7.3