Filmele regizate de André Øvredal

  • André Øvredal

    André Øvredal

    50 de ani
    Data nașterii: 06.05.1973
    Locul nașterii: Norway
  • The Last Voyage of the Demeter (2023)

    Ultima călătorie a lui Demeter

    Echipajul navei comerciale Demeter încearcă să supraviețuiască călătoriei oceanice de la Carpathia la Londra, deoarece sunt urmăriți în fiecare noapte de o prezență nemiloasă la bordul navei.

    Regia: André Øvredal
    135 21
    6.1
  • Mortal (2020)

    Mortal (2020) urmărește povestea lui Eric, un tânăr care descoperă că are puteri asemănătoare divinității, bazate pe mitologia norvegiană antică.

    Regia: André Øvredal
    99 22
    5.9
  • Scary Stories to Tell in the Dark (2019)

    Povești de groază de spus pe întuneric

    Fiica unei familii înstărite a dispărut misterios cu mulți ani în urmă. Casa familiei e acum o ruină, iar legendele despre monștrii care ar bântui proprietatea îi fascinează pe adolescenții locului, care decid să vadă cu ochii lor dacă aceștia există

    Regia: André Øvredal
    69 16
    6.2
  • The Autopsy of Jane Doe (2016)

    Autopsie fatală

    Medicul legist Tommy Tilden și fiul său Austin au ca afacere de familie o morgă și un crematoriu. Când șeriful le aduce cadavrul neidentificat al unei tinere, pentru cei doi nu pare decât un alt caz de rutină.

    Regia: André Øvredal
    45 5
    6.8
  • Trollhunter (2010)

    Un grup de studenţi investighează o serie de morţi cauzate de atacuri ale urşilor, dar află că situaţia este chiar mai periculoasă. Tinerii ajung pe urmele unui vânător misterios care, se pare, e de fapt un iscusit vânător troli

    Regia: André Øvredal
    9 3
    6.9