Filmele regizate de Andrew Davis

  • Andrew Davis

    Andrew Davis

    77 de ani
    Data nașterii: 21.11.1946
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, U.S.
  • The Guardian (2006)

    Gardianul

    Un salvamar profesionist bântuit de moartea colegilor săi primește misiunea de a pregăti următoarea generație de salvamari ai Pazei de Coastă.

    Regia: Andrew Davis
    32 1
    6.9
  • Holes (2003)

    Găuri

    Stanley este un mare ghinionist si se pare ca duce pe umeri un blestem. Ajunge in inchisoare, unde gardienii il obliga sa sape niste tuneluri. Curand Stanley incepe sa isi puna intrebari legate de rostul acestora si pune la cale un plan de evadare.

    Regia: Andrew Davis
    20 3
    7.0
  • Collateral Damage (2002)

    Daune colaterale

    Gordon Brewer (Schwarzenegger), isi pierde sotia si copilul intr-un atentat terorist pus la cale de Claudio Perrini (Cliff Curtis). El devine astfel implicat in lupta contra terorismului mondial, incercand sa razbune moartea sotiei si fiicei lui.

    Regia: Andrew Davis
    39 3
    5.5
  • A Perfect Murder (1998)

    O crimă perfectă

    Un sot puternic si putred de bogat. O sotie superba care-i este necredincioasa. Un amant gelos si periculos. Fiecare are un motiv pentru a o face. Fiecare are un plan perfect pentru o crima perfecta. Lucrurile nu ies insa asa cum planifica ei...

    Regia: Andrew Davis
    30 0
    6.6
  • Chain Reaction (1996)

    Reacția în lanț

    Eddie, student la Universitatea Chicago, lucrează pentru o echipă de oameni de știință care descoperă un combustibil ieftin și nepoluant. Unul din cercetători este ucis, iar invenția e furată. Eddie și fiziciana Lily sunt acuzați și trebuie să fugă.

    Regia: Andrew Davis
    22 1
    5.6
  • The Fugitive (1993)

    Evadatul

    Inspirat din serialul cu același nume, în vogă în anii '60, filmul „Evadatul” aduce în fața telespectatorilor povestea doctorului Richard Kimble care, deși este complet nevinovat, este arestat și condamnat pentru uciderea sângeroasă a soției sale.

    Regia: Andrew Davis
    Oscar-uri:
    60 0
    7.8
  • Under Siege (1992)

    Sechestrați în larg

    La bordul vasului Missouri - cândva cea mai redutabilă navă de război, aflată acum pe ultimul drum către un port din Pacific unde va fi dezafectată - cei câțiva membri ai echipajului trebuie să dejoace un plan diabolic.

    Regia: Andrew Davis
    55 1
    6.5
  • The Package (1989)

    Pachetul

    Sergentul Gallagher (Gene Hackman) este însărcinat să aducă un prizonier din Germania în Statele Unite, dar, odată ajunşi în America, prizonierul său evadează. Cum sergentul Gallagher nu este omul care să renunţe, începe să îl caute el însuşi

    Regia: Andrew Davis
    31 1
    6.4
  • Above the Law (1988)

    Deasupra legii

    Steven Seagal este intr-o forma extraordinara in acest thriller nerecomandat cardiacilor. Seagal este Nico Toscani, un fost luptator in Vietnam convertit in politist pe strazile din Chicago care incearca sa anihileze o retea de traficanti

    Regia: Andrew Davis
    49 1
    6.0
  • Code of Silence (1985)

    Codul tacerii

    In timp ce doua bande mafiote rivale se lupta pentru suprematie in Cartierul Chinezesc, politia incearca din rasputeri sa obtina controlul asupra zonei. Dupa ce fortele de ordine intervin cu brutalitate in mijlocul sangeroaselor lupte dintre...

    Regia: Andrew Davis
    24 1
    6.0