Filmele regizate de Andrew Fleming

  • Andrew Fleming

    Andrew Fleming

    61 de ani
    Data nașterii: 14.03.1963
    Locul nașterii: USA
  • Ideal Home (2018)

    Căminul ideal

    Ideal Home (2018) urmărește povestea unui cuplu homosexual care trebuie să se ocupe în mod neașteptat de creșterea unui băiat de zece ani.

    Regia: Andrew Fleming
    3 0
    6.4
  • Barefoot (2014)

    Desculț spre fericire

    "Oaia negră" a unei familii bogate întâlnește o tânără pacientă care a fost crescută în izolare întreaga ei viață. El o ia pe tânăra naivă acasă pentru a-l insoti la nunta fratelui său.

    Regia: Andrew Fleming
    20 1
    6.5
  • Hamlet 2 (2008)

    Nu prea avem cum s-o spunem sa sune frumos: Dana Marschz este un tip grozav, dar fara prea mari realizari. Punctul forte din cariera sa de actor a fost o reclama la medicamente impotriva herpesului, iar noua sa cariera, cea de profesor de drama la...

    Regia: Andrew Fleming
    2 0
    6.3
  • Nancy Drew (2007)

    Nancy este o tanara care de-abia a intrat la colegiu. Ea este pasionata de tot ceea ce inseamna mister, asa ca nu sovaie nicio clipa cand descopera dovezi care ar putea elucida cazul nerezolvat de crima in care este implicat si un star de cinema.

    Regia: Andrew Fleming
    19 0
    5.9
  • The In-Laws (2003)

    Cuscrii

    Prima intalnire dintre viitorii socri Steve Tobias (MICHAEL DOUGLAS) si Jerry Peyser (ALBERT BROOKS) cu ocazia sarbatoririi logodnei copiilor lor, este ca nuca in perete.

    Regia: Andrew Fleming
    12 0
    5.7
  • Dick (1999)

    Aventuri la Casa Albă

    "Dick" este o comedie luminoasa, un fel de Toti oamenii presedintelui intr-o tonalitate usoara, ce incearca sa explice enigmele scandalului Watergate si cele 18 minute lipsa din inregistrarile de la Casa Alba, prin prisma unor fete de 15 ani....

    Regia: Andrew Fleming
    8 0
    6.2
  • The Craft (1996)

    Clubul vrăjitoarelor

    Sarah Bailey, o adolescenta de saisprezece ani cu un trecut incarcat de tentative de sinucidere esuate, se muta la Los Angeles impreuna cu tatal si mama sa vitrega pentru a incepe o viata noua.

    Regia: Andrew Fleming
    18 0
    6.4
  • Threesome (1994)

    O fată, doi băieți, trei posibilități

    Eddy si Stuart impart dormitorul unui apartament. Din cauza unei erori birocratice, o femeie pe nume Alex este fortata sa locuiasca cu aceastia in acel dormitor.

    Regia: Andrew Fleming
    7 1
    6.3
  • Bad Dreams (1988)

    Regia: Andrew Fleming
    4 0
    5.6