Filmele regizate de Andrew Niccol

  • Andrew Niccol

    Andrew Niccol

    59 de ani
    Data nașterii: 01.06.1964
    Locul nașterii: Paraparaumu, New Zealand
  • Anon (2018)

    Într-o lume fără anonimitate şi fără crime, un detectiv (Clive Owen) întâlneşte o tânără care va pune totul în pericol.

    Regia: Andrew Niccol
    162 24
    6.1
  • Good Kill (2014)

    Țintă eliminată

    Pilotul militar Tom Egan participa la razboi, dar o face dintr-un container. Dronele au facut posibil ca razboiul sa arate ca un joc pe calculator. Dar nu si de partea victimelor, care mor in realitate. Traumele devin si ele reale pentru Egan.

    Regia: Andrew Niccol
    8 1
    6.4
  • The Host (2013)

    Gazda

    Gazda prezintă o poveste de dragoste ce depăşeşte graniţele imaginaţiei. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pun stăpanire pe corpul uman, inhibând emoţiile, personalitatea şi conştiinţa.

    Regia: Andrew Niccol
    33 5
    5.8
  • In Time (2011)

    În timp

    Într-o societate a viitorului în care timpul a devenit un fel de monedă, iar durata vieţii ţi-e limitată numai de suma din contul din bancă, un tânăr încearcă să schimbe ordinea prestabilită a lucrurilor.

    Regia: Andrew Niccol
    64 4
    6.7
  • Lord of War (2005)

    Traficantul de arme

    Într-o lume în care armele se vând ca pâinea caldă, cea mai importantă regulă a traficanților este să nu se lase ucisi cu propria marfa. Bazat pe întâmplări reale, filmul prezintă unele dintre cele mai controversate aspecte ale Războiului Rece.

    Regia: Andrew Niccol
    43 1
    7.6
  • S1m0ne (2002)

    Simone

    O STEA A FOST... CREATA. Cariera unui producator de film (Al Pacino), disperat sa dea lovitura, atarna de un personaj... deosebit. Lui ii vine ideea de a crea digital o actrita, pe nume Simone. „Actrita” devine senzatia criticilor de arta, care...

    Regia: Andrew Niccol
    9 0
    6.1
  • Gattaca (1997)

    Secolul XXI aduce, pe langa alte cuceriri ale stiintei, si posibilitatea ca perfectiunea sa nu mai fie, pentru omenire, un vis imposibil. Ingineria genetica a creat in laboratoarele sale omul superior, pentru care ratarea nu mai este posibila.

    Regia: Andrew Niccol
    31 6
    7.7