Filmele regizate de Andrew Stanton

 • Andrew Stanton

  Andrew Stanton

  58 de ani
  Data nașterii: 03.12.1965
  Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
 • Finding Dory (2016)

  În căutarea lui Dory

  Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin, Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene.

  Regia: Andrew Stanton, Angus MacLane
  36 3
  7.3
 • John Carter (2012)

  Veteran al Razboiului Civil, John Carter este mutat pe planeta Marte. Bărbatul descoperă un habitat și o biosferă luxuriante, ale căror principali locuitori sunt niște barbari verzi, înalți de peste 3 metri.

  Regia: Andrew Stanton
  124 2
  6.6
 • Wall-E (2008)

  E anul 2700, iar Pământul e acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând aici mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. Micul Wall-E a rămas singurul robot activ.

  Regia: Andrew Stanton
  Oscar-uri:
  54 2
  8.4
 • Finding Nemo (2003)

  În căutarea lui Nemo

  O aventură subacvatică în care este urmărită călătoria amuzantă şi plină de aventuri a doi peşti - Marlin şi fiul său, Nemo - care vor fi separaţi la Marea Barieră de Corali. Nemo e luat din ocean şi ajunge în acvariul unui dentist din Sydney.

  Regia: Andrew Stanton, Lee Unkrich
  Oscar-uri:
  32 0
  8.2
 • A Bug's Life (1998)

  Viața unei insecte

  Flik, o furnică ce nu-și găsește locul, caută o bandă de războinici curajoși care să-l ajute să se lupte cu greierii lacomi care îi amenință casa. El recrutează un grup de insecte care se dovedesc a fi o trupă de la circ.

  Regia: Andrew Stanton, John Lasseter
  15 0
  7.2