Filmele regizate de Andrzej Bartkowiak

  • Andrzej Bartkowiak

    Andrzej Bartkowiak

    74 de ani
    Data nașterii: 06.03.1950
    Locul nașterii: Lódz, Lódzkie, Poland
  • Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

    Luptătorul stradal: Legenda lui Chun-Li

    Chun-Li, o adolescentă normală, este martoră la răpirea tatălui ei de către Bison, un temut cap mafiot. Ajunsă la maturitate, frumoasa Chun-Li pleacă în căutarea dreptății, devenind astfel faimoasa luptătoare justițiară a universului Street Fighter

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    21 0
    3.7
  • Doom (2005)

    Osândirea

    Un apel disperat de ajutor venit de pe stația de cercetare Olduvai, aflată pe planeta Marte, face o echipă specială de intervenții să meargă acolo. Ceva cu siguranță nu este în regulă.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    70 2
    5.2
  • Cradle 2 the Grave (2003)

    Parteneri neobișnuiți

    Inarmat cu o combinatie perfecta de charisma, atitudine si experienta in artele martiale, Tony navigheaza în jungla urbană alături de echipajul său de profesionisti, cu un devotament intrecut doar de dragostea pentru fiica sa cea mica, Vanessa.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    29 0
    5.8
  • Exit Wounds (2001)

    Foc încrucișat

    Cincizeci de kilograme de heroinã dispar din seifurile celei mai sigure sectii de politie din Detroit si nimeni nu stie cum. Cineva se va îmbogãti cu 5 milioane de dolari, poate cineva în uniformã, atâta timp cât se pãstreazã tãcerea.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    33 0
    5.6
  • Romeo Must Die (2000)

    Romeo trebuie să moară

    Doua familii se află într-un război brutal. Cele două clanuri, unul asiatic și celălalt afro-american, luptă pentru controlul asupra docurilor din Oackland. După ce fiul căpeteniei asiatice devine prima victimă, rafuiala ia proporții periculoase.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    52 0
    6.1