Filmele regizate de Andy Fickman

  • Andy Fickman

    Andy Fickman

    53 de ani
    Data nașterii: 25.12.1970
    Locul nașterii: Midland, Texas, U.S.
  • Christmas Again (2021)

    E Crăciunul...din nou?!

    Cum Rowena are parte de un Crăciun lipsit de strălucire, aceasta își pune o dorință la un Moș Crăciun din cartier pentru o a doua șansă și se trezește în mod neașteptat trăind ziua de Crăciun din nou și din nou.

    Regia: Andy Fickman
    1 0
    5.2
  • Playing with Fire (2019)

    Se-ncinge treaba!

    O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor.

    Regia: Andy Fickman
    59 8
    5.1
  • Regia: Andy Fickman
    2 1
    6.2
  • Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)

    Paul, mare polițist la mall 2

    După aventurile din primul film, Paul Blart primește o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraș din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va da piept cu o bandă de hoți ce ia în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire

    Regia: Andy Fickman
    20 0
    4.4
  • Parental Guidance (2012)

    Îndrumare parentală

    Atunci când fiica sa pleacă pentru o perioadă la muncă în alt oraș, un bunic se vede pus în situația de a avea grijă de cei trei nepoți ai săi. Deși are la îndemână metode ale secolului XXI, el va apela la o metodă veche, dar care dă rezultate!

    Regia: Andy Fickman
    8 1
    6.0
  • You Again (2010)

    Tu din nou

    Marni află că fratele ei, Will, intenționează să se însoare cu Joanna, marea ei rivală din liceu. Marni vrea să-i arate lui Will adevărata față a Joannei. Mama ei i se alătură când află că mătușa Joannei e cea care i-a făcut zile fripte în trecut.

    Regia: Andy Fickman
    14 1
    5.7
  • Race to Witch Mountain (2009)

    Cursa spre Witch Mountain

    Soferul de taxi din Las Vegas Jack nu-si crede ochilor cand cei doi pusti care i se urca in masina se dovedesc posesorii unor puteri ceva de speriat. Dar pustii sunt urmariti si de o misterioasa organizatie hotarata sa puna mana pe ei.

    Regia: Andy Fickman
    43 0
    5.7
  • The Game Plan (2007)

    Plan de joc

    Dwayne este pe cale să întâlnească un adversar pe măsura lui - chiar dacă e vorba de o fetiță de numai 1,20m înâlțime. Dwayne își reafirmă imaginea de actor principal desăvârșit în rolul fundașului superstar Joe Kingman.

    Regia: Andy Fickman
    27 0
    6.4
  • She's the Man (2006)

    Iubesc pe cine nu trebuie

    Lui Duke îi place de Olivia căreia îi place de Sebastian, care de fapt este Viola al cărei frate e iubitul lui Monique, așa că o urăște pe Olivia care e prietena lui Duke ca să-l facă gelos pe Sebastian, care de fapt e Viola...

    Regia: Andy Fickman
    25 1
    6.4
  • Who's Your Daddy? (2002)

    Cine e tăticul tău?

    Regia: Andy Fickman
    0 0
    4.5