Filmele regizate de Andy Tennant

  • Andy Tennant

    Andy Tennant

    68 de ani
    Data nașterii: 15.06.1955
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • The Secret: Dare to Dream (2020)

    Secretul: Îndrăznește să visezi

    Copleșită de necazuri și nevoi, o văduvă cunoaște un profesor entuziast, care ezită să-i transmită un mesaj care i-ar putea schimba viața.

    Regia: Andy Tennant
    17 6
    6.5
  • Wild Oats (2016)

    Regia: Andy Tennant
    10 0
    5.7
  • The Bounty Hunter (2010)

    Recompensă cu bucluc

    Milo (Butler), un neîntrecut vânător de recompense, află că următoarea sa ţintă este nimeni alta decât fosta sa soţie, Cassidy (Aniston). Aceasta s-a făcut vinovată de o infracţiune măruntă, a ieşit pe cauţiune şi apoi a "uitat" să apară la proces.

    Regia: Andy Tennant
    46 0
    5.5
  • Fool's Gold (2008)

    Aurul nebunilor

    Tess şi Ben sunt un cuplu pornit în căutarea unei comori. După opt ani de căutari, cei doi se află la capătul puterilor şi, în plus, divorţează. Un nou indiciu cu privire la comoară îi face să pornească iarăşi la drum, ceea ce le reaprinde pasiunea.

    Regia: Andy Tennant
    29 3
    5.7
  • Manual of Love 2 (2007)

    Manualul dragostei 2 (Capitolele succesive)

    Patru povesti. Nicola, paralizat in urma unui accident de masina, se indragosteste de Lucia, specialistul in fizioterapie care il trateaza. Franco si Manuela, un cuplu tanar care nu poate avea copii, pleaca la Barcelona pentru un tratament special...

    Regia: Andy Tennant, Giovanni Veronesi
    2 0
    5.5
  • Hitch (2005)

    Hitch: Consilier în amor

    Unui „consilier in amor" Hitch (Will Smith) ii sunt date peste cap toate invataturile de pana atunci, cand o tanara jurnalista incepe sa-i dea tarcole. Ea vrea sa afle mai multe dsespre un client al sau si despre metodele de consiliere ale lui Hitch.

    Regia: Andy Tennant
    32 0
    6.6
  • Sweet Home Alabama (2002)

    Casă, dulce casă

    O tanara cu trecutul cam intunecat, isi paraseste sotul si incepe o noua viata in inalta societate din New York. Curand insa va trebui sa se intoarca in orasul natal, Alabama, lucru care va da nastere unui intreg sir de momente comice.

    Regia: Andy Tennant
    19 1
    6.2
  • Anna and the King (1999)

    Anna și regele

    Cand profesoara englezoaica Anna Leonowens ajunge in tinutul exotic al Siamului sa le predea copiilor regelui Mongkut, obiceiurile ei vestice intra in contradictie puternica cu cele orientale.

    Regia: Andy Tennant
    20 0
    6.7
  • Ever After: A Cinderella Story (1998)

    O iubire ca-n povești

    Danielle de Barbarac este crescuta de mama ei vitrega si de cele doua fiice ale acesteia. Fata duce o viata umila, de servitoare, in timp ce surorile sale sunt vazute ca posibile neveste ale printului Henry. Insa printul o intalneste pe Danielle...

    Regia: Andy Tennant
    26 1
    7.1
  • Fools Rush In (1997)

    Graba strică treaba

    Ce ai alege între iubirea vieții și stilul de viață preferat? Asta este problema lui Alex după ce petrece o noapte cu Isabel, o mexicană pasionată de fotografie. Cei doi se reîntâlnesc, iar el află că ea este însărcinată. Decid să se căsătorească.

    Regia: Andy Tennant
    14 2
    6.1
  • It Takes Two (1995)

    E nevoie de două

    Amanda si Alyssa sunt doua fete identice care au avut parte de o viata cu totul diferita. Neastamparata Amanda a schimbat nenumarate familii adoptive, in timp ce tacuta Alyssa a crescut intr-o lume a privilegiului si a luxului.

    Regia: Andy Tennant
    6 0
    5.9
  • The Amy Fisher Story (1993)

    Amy Fisher

    Film inspirat dintr-un caz real. Adolescenta Amy Fisher, o tanara cu un caracter dificil, neinteleasa de tatal sau, crede ca a intalnit dragostea adevarata: un bãrbat mult mai in varsta decat ea. Pentru a-si pastra iubitul, Amy este in stare de...

    Regia: Andy Tennant
    0 0
    5.3