Filmele regizate de Ang Lee

 • Ang Lee

  Ang Lee

  67 de ani
  Data nașterii: 23.10.1954
  Locul nașterii: Chaojhou, Pingtung, Taiwan
  Oscaruri:
 • Gemini Man (2019)

  Gemeni: Conspirația

  Will Smith e un asasin de elită care are pe urmele lui un inamic de două ori mai periculos decât el, pentru că este o clonă de-a lui, dar mult mai tânără.

  Regia: Ang Lee
  345 26
  5.7
 • Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)

  Lungul drum al lui Billy Lynn

  Filmul are ca fundal viața unui erou al Războiului din Irak și al colegilor săi, forțați să retrăiască ororile unui război ce a făcut din ei niște celebrități, dar continuă să îi lipsească de cei mai frumoși ani ai vieții.

  Regia: Ang Lee
  18 7
  6.2
 • Life of Pi (2012)

  Viața lui Pi

  După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi un imens şi înfometat... tigru de Bengal.

  Regia: Ang Lee
  Oscar-uri: x 4
  28 0
  7.9
 • Taking Woodstock (2009)

  Bine ați venit la Woodstock!

  "Bine ați venit la Woodstock!" este un nou film realizat de regizorul distins cu Oscar Ang Lee - și este o minunată incursiune în vremurile când totul pe lume părea posibil!

  Regia: Ang Lee
  6 0
  6.7
 • Lust, Caution (2007)

  Ultima dorință

  In Shanghai-ul anilor '40, un grup de tineri partizani planuiesc sa ucida un important oficial chinez, "cumparat" de japonezi. Momeala este frumoasa Wang Jiazhi, o tanara fata, care trebuie sa-l seduca pe puternicul domn Yee si sa-l atraga in cursa.

  Regia: Ang Lee
  8 1
  7.5
 • Brokeback Mountain (2006)

  O iubire secretă

  Brokeback Mountain este o poveste de dragoste americană. În peisajul încântător al statelor Wyoming și Texas, filmul spune povestea a doi tineri - Ennis Del Mar (Heath Ledger) și Jack Twist (Jake Gyllenhaal) - care se întâlnesc în vara anului...

  Regia: Ang Lee
  Oscar-uri:
  22 1
  7.7
 • Hulk (2003)

  Hulk uriașul

  Bruce Banner e cercetator lucrand cu tehnologia de varf din domeniul geneticii. O neglijenta duce la o situatie exploziva si Bruce ia o decizie eroică - salveaza o viață, dar este expus la o doza letală de radiatii gamma.

  Regia: Ang Lee
  33 3
  5.6
 • Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)

  Tigrul pânditor, dragonul ascuns

  Din negura timpului vine o poveste despre curaj, decepție și destin, povestită la încrucișarea vieților a două femei aflate în luptă cu destinele lor.

  Regia: Ang Lee
  Oscar-uri: x 4
  32 2
  7.8
 • Regia: Ang Lee
  11 1
  6.7
 • The Ice Storm (1997)

  Furtună de gheață

  Urmand exemplul parintilor, copiii familiilor Carver si Hood incep sa exploreze noi posibilitati: alcoolul si tentatiile sexuale. Numai ca atunci cand raman nesupravegheati in timpul unei furtuni urmate de inghet, are loc o intamplare tragica...

  Regia: Ang Lee
  10 1
  7.4
 • Sense and Sensibility (1996)

  Rațiune și simțire

  Inspirat după romanul lui Jane Austen, "Sense and Sensibility", filmul este povestea surorilor Dashwood, sensibila Elinor și pasionata Marianne, ale căror șanse de a se căsători par condamnate pentru totdeauna de brusca pierdere a averii familiei.

  Regia: Ang Lee
  Oscar-uri:
  28 2
  7.7
 • Yin shi nan nu (1994)

  Ingredientele vietii

  Bucatarul sef Chu locuieste intr-o casa mare in Taipei impreuna cu cele trei fiice nemaritate ale sale, Jia-Jen, Jia-Chen si Jia-Ning. Viata din casa lui Chu se desfasoara in jurul cinelor elaborate si al vietilor amoroase ale membrilor familiei.

  Regia: Ang Lee
  1 0
  7.8