Filmele regizate de Anne Fletcher

 • Anne Fletcher

  Anne Fletcher

  55 de ani
  Data nașterii: 01.05.1966
  Locul nașterii: Detroit, Michigan, USA
 • Dumplin' (2018)

  Gălușcă

  Regia: Anne Fletcher
  10 1
  6.6
 • Hot Pursuit (2015)

  Urmărire periculoasă

  Ofițerul Cooper (Reese Witherspoon) încearcă să o protejeze de un șef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy și prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, urmărite de polițiști corupți și criminali profesioniști

  Regia: Anne Fletcher
  13 1
  5.2
 • The Guilt Trip (2012)

  O călătorie cu mama

  Andy este inventator și tocmai i-a venit ideea unui uimitor produs de curățare, doar că nimeni nu vrea să-l comercializeze. Ca să-și transforme invenția într-un succes, Andy începe un turneu de promovare și o ia și pe mama lui cu el.

  Regia: Anne Fletcher
  5 0
  5.8
 • The Proposal (2009)

  Vrei să te însori cu mine?

  Margaret şi Andrew lucrează în aceaşi companie. Margaret e şefa strictă şi severă. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe între cei 2 în momentul în care Margaret află că aplicaţia pentru viza SUA îi este respinsă şi urmează să fie deportată în Canada.

  Regia: Anne Fletcher
  52 2
  6.7
 • 27 Dresses (2008)

  27 de rochii

  Cea mai mare bucurie a unei tinere cu ghinion in dragoste este sa fie domnisoara de onoare la nuntile prietenelor ei. Dupa 27 de astfel de evenimente (si de rochii), ea trebuie sa-i fie domnisoara de onoare chiar surorii ei.

  Regia: Anne Fletcher
  14 0
  6.1
 • Step Up (2006)

  Dansul dragostei

  Tyler Gage este un rebel din latura rau famata a orasului Baltimore, si singurul lucru care sta intre el si o viata ratata sunt visele sale de a scapa odata de acolo.

  Regia: Anne Fletcher
  21 3
  6.5