Filmele regizate de Anne Fletcher

  • Anne Fletcher

    Anne Fletcher

    57 de ani
    Data nașterii: 01.05.1966
    Locul nașterii: Detroit, Michigan, USA
  • Hocus Pocus 2 (2022)

    Au trecut 29 de ani de când cineva a aprins Lumânarea Flacării Negre și a înviat surorile Sanderson, care au trăit în secolul al XVII-lea, iar acestea caută răzbunare. Acum, trei eleve de liceu trebuie să le oprească pe vrăjitoarele dezlănțuite și...

    Regia: Anne Fletcher
    39 6
    6.0
  • Dumplin' (2018)

    Gălușcă

    Pentru a da o lecție despre așteptări și integrare, o adolescentă texană se înscrie la un concurs de frumusețe organizat de mama ei, o fostă regină a frumuseții.

    Regia: Anne Fletcher
    10 1
    6.5
  • Hot Pursuit (2015)

    Urmărire periculoasă

    Ofițerul Cooper (Reese Witherspoon) încearcă să o protejeze de un șef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy și prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, urmărite de polițiști corupți și criminali profesioniști

    Regia: Anne Fletcher
    16 1
    5.1
  • The Guilt Trip (2012)

    O călătorie cu mama

    Andy este inventator și tocmai i-a venit ideea unui uimitor produs de curățare, doar că nimeni nu vrea să-l comercializeze. Ca să-și transforme invenția într-un succes, Andy începe un turneu de promovare și o ia și pe mama lui cu el.

    Regia: Anne Fletcher
    7 0
    5.8
  • The Proposal (2009)

    Vrei să te însori cu mine?

    Margaret şi Andrew lucrează în aceaşi companie. Margaret e şefa strictă şi severă. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe între cei 2 în momentul în care Margaret află că aplicaţia pentru viza SUA îi este respinsă şi urmează să fie deportată în Canada.

    Regia: Anne Fletcher
    61 6
    6.7
  • 27 Dresses (2008)

    27 de rochii

    Cea mai mare bucurie a unei tinere cu ghinion in dragoste este sa fie domnisoara de onoare la nuntile prietenelor ei. Dupa 27 de astfel de evenimente (si de rochii), ea trebuie sa-i fie domnisoara de onoare chiar surorii ei.

    Regia: Anne Fletcher
    16 1
    6.1
  • Step Up (2006)

    Dansul dragostei

    Tyler Gage este un rebel din latura rau famata a orasului Baltimore, si singurul lucru care sta intre el si o viata ratata sunt visele sale de a scapa odata de acolo.

    Regia: Anne Fletcher
    31 4
    6.5