Filmele regizate de Anthony Russo

  • Anthony Russo

    Anthony Russo

    54 de ani
    Data nașterii: 03.02.1970
    Locul nașterii: Cleveland, Ohio, USA
  • The Gray Man (2022)

    Când un agent din umbră al CIA descoperă secrete blestemate ale agenției, el este vânat pe tot globul de un agent necinstiți sociopat care i-a pus o recompensă pe cap.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    142 9
    6.5
  • Cherry (2021)

    Cherry, un medic militar care suferă de tulburare de stres post-traumatic, devine spărgător de bănci după ce o dependență de droguri îl umple de datorii.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    26 3
    6.6
  • Avengers: Endgame (2019)

    Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

    Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași în viață, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populația universului la jumătate - și a readuce ordinea.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    492 50
    8.4
  • Avengers: Infinity War (2018)

    Răzbunătorii: Războiul infinitului

    Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    610 36
    8.4
  • Captain America: Civil War (2016)

    Căpitanul America: Război civil

    Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să îi țină în frâu pe supereroi. O lege îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America o respinge: începe războiul.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    175 3
    7.8
  • Captain America: The Winter Soldier (2014)

    Căpitanul America: Războinicul iernii

    După The Avengers, Steve încearcă să-și găsească locul după ce a petrecut decenii înghețat în veșnicele zăpezi ale Arcticii. Dar un angajat SHIELD este atacat, iar Steve se trezește implicat într-un mister periculos pentru întreaga lume.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    137 1
    7.7
  • You, Me and Dupree (2006)

    Doar tu și eu. Al treilea e în plus

    Când își ia o săptămână liberă pentru a merge la nunta celui mai bun prieten, Carl, cu Molly, în Hawaii, șeful lui Dupree îl concediază. Acum, fără un loc de muncă, fără mașină și evacuat din casa în care locuia, trebuie să stea cu familia Peterson.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    8 0
    5.6
  • Welcome to Collinwood (2002)

    Bun venit la Collinwood

    O farsă spumoasă, scrisă şi regizată de Anthony şi Joe Russo, doi talentaţi debutanţi descoperiţi de celebrul regizor Steven Soderbergh (Trafic, Ocean 11). Plasat în aşa numitul "Beirut din Cleveland", filmul îi are în distribuţie pe William H....

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    3 1
    6.3